Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0524 16:28:23
EUR 36.4253 16:28:23
USD 34.5882 16:28:23
ALTIN ONS $2685.8300 16:28:23

Grafiği gönderen: shaokahn

⭐⭐shaokahn ()
Gümüş

Gümüş ETF'lerindeki çıkışlar Altın a nazaran çok daha düşük. Burayı güçlü tutan etmenlerden birisi bu ETF'ler. Burayı çok yakından takip etmek gerektiği kanaatindeyim. Burada çıkışlar artarsa biraz daha tedbirli olmakta fayda var. Ben kendi adıma alımları 25.50 ve altında daha önce yazdığım seviyelerden yapma niyetindeyim. Ağırlığı görece ucuz kalmış altına ve güçlü yükselişine devam eden Platine kaydırıyorum. Tabi burada sert bir satış gelirse tekrar buraya ağırlık verilebilir. Ancak şimdilik görünüm biraz gümüşte tedbirli olmamı gerektiriyor.

Uzun vade de gümüşün önü hala açık ve önünde büyük bir yol var. Ancak kısa vadede, önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde, satış ihtimali hala mümkün. Bakalım zaman ne gösterecek :) YTD. İyi haftalar dilerim.

Yorumlar (75)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Hocam kapanışı kötü yapacak gibi duruyor. Bir tepki yükselişi gelir mi elimizdekini satmak için.

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Bu dususun tepki yukselisi olmuyacakmi sayin hocam

0BeğenmedimŞikayet

ErtanSoydan ()

Anladım hocam teşekkür ederim.
İyi geceler diliyorum. Bilmukabele.

0BeğenmedimŞikayet

KISMETTEVARSA ()

Sayın hocam ABD onyıllık tahviller yükselmesi zannedersem ABD borsalarınıda olumsuz etkiliyor ama Fed tahvillere neden müdahale etmiyor acaba saygılarımla

0BeğenmedimŞikayet

batançocuk74 ()

Hocam Altın ne olacak batıyoruz ons fena düştü :(

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Benim gümüşteki alımları tamamlayacağım seviye 21. Aşağısı elbette mümkün ancak benim açımdan dip 21 bölgesi şu ortamda. Herkesin kendi takdiri. Selamlar.

ErtanSoydan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Spot için 24.50'de olması lazım. Opsiyon için 24.70'ti yanlış hatırlamıyorsam.

orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ChevronOmaha ()

Nerden bakion hocam etf lere

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Bir süre daha devam edecektir. 1.70-1.80'leri zorlayabilirler. Ama daha önce de söylediğim gibi burası no man's land. Daha önce böyle bir durumun içinde bulunmadı finansal sistem. O yüzden riskler ve kırılganlıklar her zamankinden daha çok. O yüzden hiçbir şeye olmaz dememek lazım. En kötüye hazırlıklı olmak gerek.

KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ErtanSoydan ()

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Grafiklerinizde daha aşağısı görünüyor mu?

0BeğenmedimŞikayet

orhan1193 ()

2. alım hangi seviyeden acaba

0BeğenmedimŞikayet

KAPAKÇI_GELDİİİİ ()

hocam tah vil baskisi devam eder mi sizce

5BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Gümüşte 25.50 ve altında 21-22 bölgesine kadar emirlerim var diye 2 hafta önce yazmıştım ve düşüş beklentimi yukarıdaki paylaşımda dile getirmiştim. Bugün 25.50'den ilk emir çalıştı. Devamı çalışacak mı göreceğiz. DXY ve getiriler takip edilmeli. Kısa vade de ki baskının en önemli sebebi getiriler. Unutulmamalı. YTD. Kolaylıklar dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

Emeğinize sağlık hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum