Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
merterbirader ()Yapmamalisin . Sakin ol bekle lütfen
Ali_Fırat_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semerkand1453 ()İşte zaten bu hareketleri net olarak öngörebilsek, şu an dolardan zararda olan çok fazla kişi olmazdı.
Benim de düşünceme göre dolarda 6.94 noktası önemli.
Üzerinde kaldıkça yukarısı için atak yapması beklenir.
Eğer bir yükseliş olacaksa da 1-11 Mart arasında beklerim.
Ama tabi bunlar benim baktığımda gördüğüm olasılıklar. Kimse kesin konuşamaz bu konuda.
TUNC_47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gözetmen ()Tamam sofi onsdan gitmek mantıklı olmaz bencede
Semerkand1453 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Selamlar hocam sanırsam psolojik olarak kendimi iyi hissetmemeye ve ruh sağlığımin bozulduğuna aile içi huzurumun bozulduğu noktasına gelmiş bulunmaktayım buradan bir çok insan tanıdım sizleri kendime yakın gördüm toplamda yıllarca etimle tirnağimla biriktirdiğim ev alma hayaliyle 270 binlik yatırim sonucu portföyümun 190 bin kaldığını görmekteyim .. ev hayalimiz bittiğini görmekteyim ve burdan daha aşağılari bende ciddi enkaz bırakacağı korkusuyla hergun daha çok ruh sağlığımin bozulduğunu görmekteyim.. 5 ay süren süreçte 80 bin lira zararı kabul edip burdan çıkmayı düşünmekteyim.. sağlıklı karar olurmu bilemiyorum bu konuda fikrinizi kendime benimsemek isterim.. size sormak istedim sevgili bünyamin hocam affola :(
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semerkand1453 ()Arkadaş farklı bir şey sormuştu. Ona göre bir cevap verdim.
Tabiki de dolarla emtiaların hareketi ters korelasyondur.
Arkadaş direk ons üzerinden gitmeyi düşünüyordu, dolar hareketinden dolayı.
Ona bir cevap verdim.
Bu sefer onsa geçersin, ons aşağı dolar yukarı olur tekrar üzülürsün. Bunu iyi analiz etmek gerekiyor. Bunu söylemek için yazdığım bir mesajdı aslında.
Gözetmen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUNC_47 ()Usta ben analizden o kadar anlamam anladigim kadariyla dolar bu baskiyla cikacagi yok haliyle gramda. Gumus gram kadar etkilenmiyo atiyorum gumus burdan 7.00-7.50 olsa zararim cikar
0BeğenmedimŞikayet
Gözetmen ()Dolar 8.50 tl de iken gümüş gene 6 liraydı 7 lirayada vurdu 5.50 de gördü bunun dolarla pek alakası yok bence mantıklı biyere bağlamaya gerek yok balinacıların ne zaman paraya ihtiyacı varsa ozaman bi takla dümen yapıyorlar bizde takip ederek ekmek yiyebilirsek yiyecez
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()26.35 e attı sn imaj
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Stop loss bende var şahsen 6.1 6 aldıgım parçalar stop 5.8 den sonra 5.6 dan bir daha almam sn semerkand 1453 şu anda igneyi gören almıyor herkes ekran başında globalde bakalım ingiliz ne kadar oynayacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Semerkand1453 ()Bu söylediğin şey tamamen doların hareketine bağlı.
Dxy'yi takip etmen gerekiyor. Dün 90.9 dan tepki geldi.
90.4'ün üzerinde kaldığı sürece 92,94,96 boyunca hareket etmesi beklenir.
Bu da doları yukarıya doğru çekebilir.
Doların hareketini iyi analiz ederek hamle yapman gerekiyor.
TUNC_47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()İgne atımı 25.85
0BeğenmedimŞikayet
Semerkand1453 ()Ben de zaten o noktaya kadar beklemiyorum. Son beklediğim rakamı yazdım.
Ama piyasa yapıcısı bu ne yapacağı belli olmaz. Her ihtimali düşünmek lazım.
25.3 de gelirse biraz daha silkelenir ama yine yolumuza devam ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn semerkand 1453 25.3 e igneyi ışık hızıyla atarsa desek olabilir lakin o igneyi gören yatırımcıda güven kalırmı bence soru işareti şu anda alan yatırımcıların hepsi 25.85 stoploss koyup alıyor bence igneyi görenler almaz bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
TUNC_47 ()Usta ben cok arada kaldim su an gramda cok tersteyim gramdan gumuse gecis yapsam zararin birazini cikaramazmiyim gramin cikacagi yok
0BeğenmedimŞikayet
Semerkand1453 ()Tabi burada altının da sağlam durması gerekiyor.
Her ne kadar rasyoda bulunduğumuz nokta altınla bağımızı zayıflatmış olsa da, yine de altın gümüş üstünde etkili.
Altın onsta 1753 noktası önemli. Kırılmaması gerekiyor.
Kırılırsa gümüşü de beraberinde alta doğru baskılayacaktır.
Yarın altın ons 1778 civarlarında kapanış yapabilirse, haftaya 1822 lere kadar bir yükseliş yapabilir ve bu da benzer şekilde gümüşe olumlu yansır.
1BeğenmedimŞikayet
Semerkand1453 ()Döngüsel olarak bakarsak, 25.3 noktasına atılan iğne hareketleri de trendin içinde kalır.
26.0 ve 25.3 zaten kuvvetli al böylesi içerisinde. 26 noktası sağlam bir destek.
Bugün yeni bir döngünün başlangıç noktası.
Sonrasında bir hafta kadar bir tepki yükselişi olacaktır. Haftaya bunu izliyor olacağız.
26.8 üzerinde kapanış yapabilirsek haftaya 28.3-28.8 lere kadar bir yükseliş ihtimali daha da kuvvetlenecektir.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()26.06 ya kadr korkacak bir şey yok sn ahmet daha aşagısı trendi bozar ytd
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()25. xx ler gelirse almam daha aşagısını beklerim parçam var ve terste sn imaj 6.1 ve 6 dan 26.27 den yukarı dönmesini bekliyorum en fazla 26.06 dan yok dönmezse düşüş derinleşir ytd
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()İnşaALLAH inmez Hocam altın onsa yaptıkları gözümüzün önünde yeni alım fırsatı bekleyenler için olumlu görülsede genel için çok olumsuz bir tablo ortaya çıkar hele usd nin hali belli iken onslar uzun süre toparlayamaz
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn ahmet hocam kanal dibi 26.06 düşmesi normal daha aşagı inerse trendi bozar trendi patlatacaklar demektir igne attıgı yere inermi sorusunun cevabı bir önce attıgı 26.85 ignesine indi şimdiki igneye inermi sorusunun cevabı şu anda bilmiyorum 26.27 den aşagı düşmesin diye dua etcez ytd
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Sayın Bünyamin bügün için ne bekliyorsun alim yaptınmı 25 xx ler Gelirmi nereden almak gerekir aldınmı fikrin nedir ne düşünüyorsun teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Bünyamin Hocam iğne attığı yeri görecek mi okuyalım grafiklerin dilini
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Bunyamin abi
Yani iyimi kötümü su anda durum ne abi
Tsk ler
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bu sayıma göre kanal dibi 26.06 dır 26.27 de çalışırsa hacime bakınız 26.35 e igne attı 28 kasımdan sonra oluşan sayım budur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Dışmeye niyeti yok gibi. Buradan alınır mi. Yarin ayın 11i