Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 07:06:48
EUR 36.2001 07:06:48
USD 34.5317 07:06:48
ALTIN ONS $2686.6400 07:06:48

Grafiği gönderen: drtunahan

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Sevgli dostlarım , düşüş ihtimali olunca herkeste bir panik havası oluyor , 4 saatlik Gann gümüş ons analizine bakalım ve bizim için önemli destek seviyeleri nereler tahmin etmeye çalışalım , eflatun renkle çizdiğim fan çizgileri fiyatın setretiiği alanı çok güzel sınırlamış ve fiyat bunun içersinde seyrederken en alt eflatun fan çizgimizin çok güçlü bir destek olduğunu görmekteyiz , ben şayet düşüş aynı yumuşaklikla devam ederse bunun Altın a inebilecegini ön görmüyorum , kademe alımlarımı da buna göre yeniden planladım , sadec son parça alım için emir vermediğim yedek kuvvet bıraktım. Gümüş 4 Şubat döngüsünde beklediğim düzeltmeyi erken yaptı , zaten bu döngülerde 2 gün opsiyon var, dolayısı ile 4 şubattan 11 şubat yeni ayına kadar da artş trendine girecegini bekliyorum. Herkese bol ve bereketli kazançlar dilerken saglığmızın herşeyden önce geldiğini izninizle hatırlatıyorum

Yorumlar (57)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Hocam 5.92 dip mi artık

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

26 mı destek şu an

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Grafik calisiyor , hala wlt fan direncine değil bir üst fan direncine yakın döndü

A29 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Emeğinize sağlık hocam @drtunahan

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Yukari trend olur,

Glun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Glun ()

@drtunahan bey sizce 4 u ve 11 arası gümüşte bu dalgalı hareket devam eder mi?

0BeğenmedimŞikayet

YeniHoca ()

Selamün Aleyküm
Grafik ve yorum için teşekkürler
Gann Yıllık Takvimi ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

0BeğenmedimŞikayet

papatya_06 ()

Tunç düşüyor alayım mı?

Tunçum için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

papatya_06 ()

Tunç düşüyor alayım mi?

0BeğenmedimŞikayet

Emre_bey_ ()

Emegine sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

Cetvell ()

Ben kendim yazar oynarım..

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Hocam 26.13 değme imkânı var ama değil mi 6 ya denk geliyor

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Yani benim anladigim 5 i ile 11 i yon yukari

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tunçum ()

Genelde analizciler kibirli olur baskasina sorma isteği duymaz burnundan kıl aldırmaz kardeşim

Cetvell için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cetvell ()

Beni ilgilendirmiyor..

Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Teşekkür ederim hocam ben 6 ve 5.90 dan alım bekliyorum da beklemiyom o zaman

0BeğenmedimŞikayet

Ertuğrul_62 ()

Daha düşüş bekliyormusunuz

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Yanlış anladiniz sanırım.4 şubat 2gun önce 2gun sonra opsiyonlu olur dediler. yani dün yaptı dibini. tabi bende yanlış anladıysam beyfendi duzeltir

0BeğenmedimŞikayet

BloodyMary ()

4 Şubat'ta olan düşüşün ardından yükseliş mi başlayacak yoksa bir süre yatay mı seyredecek sn DrTunahan bey

0BeğenmedimŞikayet

Glun ()

4 ünden sonra 11 üne kadar direkt yükselişe mi geçer yoksa bu dalgalanmalı hareket devam eder mi? Çünkü 4 ünden sonraki günlerde alım yapabileceğim.

0BeğenmedimŞikayet

Glove ()

11 şubatta ne var.

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Baksana tunahan bey yarin dip ayin 11 ine kadar yon yukari diyor bu bey bu iste uzman gecen persemde olmadan gumusteki cikisi soylemisti

4BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Gun dönümü, butun pariteleri etkileyecek bir gün, oslar için o günkü rakamlar dip kabul gorecek , 11 Şubat yeniayina kadar da yeni bir yükseliş trendi baslayacak ( Dostlarim bu Gann teoremine göredir, ysni kişiye özel bir beklenti değildir, butun baba Gann trderlar buna göre pozisyon alırlar)

Ertuğrul_62 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Glun ()

Teşekkürler. @drtunahan

0BeğenmedimŞikayet

DolarZengini33 ()

11 şubatta çıkacaz inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Yok satmadim duruyor

0BeğenmedimŞikayet

Seko2929 ()

Hocam merhabalar sizce buradan almak uygun mu ? 6.40 dan tersteyim

0BeğenmedimŞikayet

Cetvell ()

6.12 yi daha satmadın mı?

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

Anladığım kadarıyla araştırmalarınızdan dolayı bu tanıya vardınız kaç yıldır bu böyle peki bilgilendirirseniz sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

6.12 den aldigimi o zaman bugun satip yarin alttan alalim yarin dip ise

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum