Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Cogu ehli sunnet hocaya sorduk fizikiye izin veriyor dinimiz dedi o zaman da hem kara borsaydi gumus hem 1 tl daha fazlaydi fiyati hem cok hacimli yer kapladigi icin koyacak yer sikintisi oldu bilemedim bende mecburen bankadan aldik.
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Bulunmaz hocam. Dini yönünü de Allah affeder inşaallah. bilemiyoruz zaten her dini uzman fıkıhçı da farklı konusuyor. böyle bir ekonomik çarkın içinde ne alsak parayı nereye yatırsak yine de tam manasında dine uygun olamıyoruzki yatırmasak tl eriyip gidiyor herşey zamlaniyor.
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Haklısın lakin, sanalda talep sınırlı yükselişler getiriyor. Ama emin ol yeni alıcı hiç gelmesin mevcut gümüşte olanlar tüm dünyada gümüşlerini banka veya aracı kuruluşlarından fiziki olarak talep etsin anında 8_10 tl olmazsa ben birşey bilmiyorum derim. Ha kar edermiyiz hayır çünkü fizikiler bu sebeple zaten o fiyattan satılıyor :))
1BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Ben dini yonden fiziki alayim dedim hem 1 tl fark oldugu icin hemde cok yer kapladigi icin malesef alamadim altin gibi degil yani bariz fark var fiziki gumuste hatta kara borsa bile olmuştu agustos ayinda hiç bir yerde bulamadim olanda farki 2 tl ye cikarmisti
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Alper hocam reddit grubunun fan sayfasından açıklama var biraz evvel Türkiye den herkes gümüş alsın altın. in sayfasını takip edin ve insanları uyarın diye fiziki yada bankadan dijital de alabilirsiniz ama alın illaki deniyor
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Evet fiziki alak hep çok pahalı hem de istedigimiz anda satamayız. Burda yorum yazanlarin hepsi ben de dahil bankadan alıp satıyoruz. Gümüş çıksın satalim insin alttan tekrar alıp kâr edelim derdindeyiz bu şekilde dürüstçe reddit falan kimseyi de desteklemiyoruz yani
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Bir ara alacaktim bankadaki kurla fiziki arasinda 1 tl fiyat farki cikti alamadim fiziki daha pahali almak isteyenler için.
1BeğenmedimŞikayet
BloodyMary ()Redditlerin sayfasında ki Türklerin yorumlarına göre baya bi alım yapıp destekleyen Türkler var
1BeğenmedimŞikayet
SÜPER_MARİO_ ()İllaki var stok yapanlar küçük büyük.
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Turkiyeden fiziki gümüş alan varmi peki? bizler bankadan al sat yapıyoruz