Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()yok o manada demedin diyelim çok yükseldi o da alınamaz satılamaz kullanılamaz bir hale gelir bir sürü teknolojik alette kullanılıyor herşeyin fiyatı artar
belki sığ bir düşünce ama böyle düşük seviye gitse daha iyi bence zaten ucuzken bu işi anlayanlar daha çok kazanıyor bana kısmet olmadı ama ucuz daha iyi bence
Heremy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()o zaman ben oynamıyorum 3-5 lira arası gitsin gelsin daha iyi bence :)
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Heremy ()Asya orta asya çin hindistan türkiye üzerine çağrı yaptılar. Faydası bu akşam belli olur
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()o zaman yükseltmek de işe yaramaz :)
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Ya sirketler satis yapamadigindan batar yada gumus kullanimini birakip baska madene yonelir sonra gumus zamanla degersiz olur onlarin dedigi gibi 2000 olursa
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Türkçe hintçe ve arapça yayınlamışlar. Birlik olup yükseltme çağrısı bu.
0BeğenmedimŞikayet
DışMinnak ()Eldekini satmamak da çıkışı desteklemek demektir. Ytd.
eses26serdar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Türkiye'ye çağrı yapmışlarda yüzde 90 terste para yok neyle alacak millet çıksada satsak diye bekliyor büyüklerde zaten büyüklerin izinde )
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()#Silver kısa sıkıştırması, WallStreetBets satın alma gücüne bağlı olarak kolayca ulaşılabilir.
1000 $ Gümüş Sırada ..
https://t. co/PYk1ZgQwYT
T_ayla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
0305_altıncı ()amaçları o alım gücüne bağlı hiçde zor değil 1000 usd diyorlar. birbirlerine güç veriyorlar bu sözlerle. izleyelim görelim
1BeğenmedimŞikayet
T_ayla ()Ne çıkaracaklar yukarı öyle mi
0305_altıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
0305_altıncı ()1000 usd gümüş sırada diyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
T_ayla ()Ne diyorlar cevirinde
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()The #Silver short- squeeze is easily within reach based on WallStreetBets buying power.
$1000 Silver Coming Next..
https://t. co/PYk1ZgQwYT
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()robin hood için kapatılan alım tabelası için sınırlı alım iznini kopardılar diye yazdılar ama doğruluğunu teyit edemedim. yoksa 1000 doolara çıkaramaları imkansız gibi
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Gümüşün piyasa değeri redcilerin patlattığı hisselerden kat kat kat daha büyük, esmeseler bile gürlediler
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hakkımızda hayirlisisi
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Dayı yaparlardı bilmiyorum ama dün yazdıklarını okudum baya güç toplamışlar bunlarda potansyel var gibi
0BeğenmedimŞikayet
112gümüş112 ()Bu mesaj yeni mi yoksa dünkü mesaj mı
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Bravo hocam aynen öyle
0BeğenmedimŞikayet
0305_altıncı ()yolları açık olsun ne diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()11_ 11.30 gibi en büyük oyun kurucu ingilizleride görmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Gençler baya istikrarlı gözüküyor lar
0BeğenmedimŞikayet
0305_altıncı ()tl olsa alırdım gerçekten. 5 kuruş kalmadı
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Haydi arkadaşlar destek
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Haydi gençlere destek arkadaslar
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş için BossVurguncu yorumu (11 saat önce)
Konu: Gamestop robinhood gümüş için yorum
Hocam iyisini al kötüsünü at.
Belki komple manipülasyon
Belki postmodern bir hareket
Belki oyun kuruculara bir başkaldırı
Balinalara Pirana saldırısı...
Lakin güç güçtür. Grubun felsefesini seviyorum, aynı noktada kesişiyoruz çünkü onu anladım. Gerisinin önemi yok... ytd
https://altin.in/bossvurguncu/6
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tamam ama anlamadığım şu niye fiyatını yükseltmeye çalışıyorlar gümüş zaten teknolojik aletlerde kullanılan bir maden teknolojik aletler zaten pahalı gümüşün pahalanması bir çok şeyin maliyetini ve fiyatını yükseltmez mi
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Altında 10 lira olsa, herkes evlenirken külçe taksa:)) arz talep malesef talep varsa fiyat artar, gümüş zaten zamanın altın alamayan züğürtlerin, bari şundan alalımda yükselir belki dediği bir emtia, bi tc oine yetişemeyenlerin alt koinler çıkardığı gibi :)
1BeğenmedimŞikayet
ZGK ()gümüşün bu kadar pahalı olması herkesin hayrına mi 2-5 lira bandında gidip gelse daha iyi değil mi
hiç anlamıyorum bu yüzden soruyorum