Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Bistte ne yaptınız hocam nerelere girip çıktınız
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Aynen hocam, o yuzden sabir halinde sebat ediyorum:)
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Baskı cok hocam gelir metallerde mart ayını takip ederim bu saatten sonra :(
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Cok guzel kahve dokerim elime saglik hocam:))
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Buyuk nakitlerde once sakinlik sonra kazanc.. stres anaparanizi sifira indirir, umarim bol bereketli kazanciniz olur. saygilar selamlar
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Bakalim hocam kapanisa, belki bir umut formasyon gerceklesmez:/
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Müge hocam elinize sağlık :)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Tşk ederim çok sağol ciddi zararım vardı gumusde anı çıkışta 6.30 dan çıktım 40 bin zararım vardı 15 bin zararla çıktım ne yapacam bilmiyorum sterlin de biraz düştü yada gümüş geri alayım diyorum nasip işte sağolasın abla cevap verdin
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam bende şimdi ona bakıyordum gram desteği kırmış gibi kapanışa bakmak lazım 420 altı üstü olur ilk destek ytd
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Formasyon gerceklesirse oyle gorunuyor ama bu ogrenme amacli bir grafik. siz yatrim tavsiyesi olarak algilamayin:) saygilar selamlar
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Abla 1700 ler mi :(
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Anneler gormesin hakikaten hocam:) biz bile tasiyamiyoruz bu yükü:))
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Annemin morali bozulacak :) bunu görmesin :)