Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()İnşallah orada hazır ve nazır olacağım:)
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ():)) olsun, makbulümdür:)
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Gümüşten de terstesiniz hocam? :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Cikmam hocam cok alistim:) 10 aydir birlikteyiz:))
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Gümüşü çıkmadınız mı hocam kar alıp tekrar alabilirdiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Kârsız gunlerde zaten sade kahveye kaldik hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam kahveyi dökmeyin lazım olur :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Tamam hocam, cumartesi yine dersler var bekleriz sayfaya :)
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Almadım Almayıda düşünmüyorum hocam , alan arkadaslarıma teknik destek veriyorum :) Nasrettin hoca gibi Ya tutarsa :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Tesekkur ederim:)coin aliyor musunuz peki hocam:))?
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Işık çok hocam :) sabır az her zaman paylaşırım
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Oki, ışık gordugunuz hisseler olursa buralardayim hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Ya bi kaç hisse var ama tam incelemedim çünkü daha çıkış yapmadım bulunduğum hisseden suanlık bir şey demesem daha iyi :) üzmek istemem sizi bakınca paylaşırım tabiki :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Mesela? :)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Bu saatten sonra pirimli hocam gidebilirim ama daha güzel hisseler var yüzde elli düşmüş tarzında onları almak daha mantıklı geliyor bana
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Jantı 215 lerde topladım hedefim gelince çıktım :) daha fazla gitti önemi yok :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Aslinda benim gozumde iki hisse var egeen ve jants ama korkumdan giremedim duserler diye lakin ben girmedikce onlar yukseldi :)bu borsayla hic anlasamiyoruz:)ters korelasyon hep:))
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Adam tepede ters cekici koymuş hocam kötü yerde yakalanmışsınız korkmayın ama bu Arada çok ta güzel flamanız var prkapta hedefi güzel :)
0BeğenmedimŞikayet
EYLÜL_BERİL ()Müge hanım merhaba nasılsınız? Sizi bulmuşken görüşünüzü almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Gümüşte düşüş beklentisi vardı Kaptanın öyle okuduğum için elimde TL olsun diye bir miktar TL ye döndüm. Sonrasında daha yüksek rakamlar ile yükselişe geçti gibi. Sizce durum nasıl olur?
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam maliyet 54 kusur:)))
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()6 yapmış trendli kağıt siz nereden yakalandını ki buna zaten tepede :) bakmadım bunları görünce :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Oteki nasil hocam:)?
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Müge hocam temel analiz için primli kağıt ama güzel kağıt bide tavan tavan cıkmamıs destek yaparak çıkmış fazlasını alırsınız nereden aldığınızı bilmiyorum tobo falan var altrendin dışına çıkmamış iğne atmış 12 iğnesi zaten 12.50 civarı kapamış bunları görmüşsünüzdür zaten sıkıntıyok üzmeyin kendinizi ytd Portföye eklemiştim bu kağıdı :)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Evet bende 12 leri bekliyordum almak icin heyecana kapilmasaydim:)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Prkab ı dün arkadaşım attı 12.50 ler destek dedim sansa bak göz ucuyla bakmıştım bi başlıcam tekrar
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Golts, bir de prkb :))
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam ismini rica etsem bakmak isterim :). Hakkın olanı bırakma hocam :) yapış:)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()İnceledim, hatta israrla endeks duzeltme yapacak duzeltme biterse girecegim diyordum kendime ama anlik bir karar beni ilk defa aldigim bir sirkete ortak etti :))yarin yonetim kurulu toplantisina katilip raporlarini isteyecegim:) sonucta en tepeden alan benim:))
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam incelemişsiniZdir diye umuyorum alırken :(
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam bir arkadas birkac kagit soyledi ben girdim onlar dustu bir tanesini zararla sattim digerleri beklemede. endeksin de hisselerinde tepesinden almisim:))