Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Cee ()Mesela 2 3 yil sonra
Talhakgn81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Maalesef güzel kardeşim
mr_demir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Hesabı ödemeye gelince sıra o zaman görücem. elmi Yaman beymi Yaman gelen para direk kuru baskılamaya yöneldi. faiz artmadı çünkü dolar zaten global düştü. merkez faizi yanlış zamanda kullandı dolar atağa geçerse şayet şubatta son kursun sıkılır diye düşünüyorum. aksine global dolar düşerse artık sabit veya indirim diye normallesme ile yükselir. tabi o Zamana kadar borsa kurtları kaçar ise daha erken olur
Themachine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Zaman bolsa sıkıntı yok abicim. Hiç strese girmeyin bile. Altın bu neticede. Eninde sonunda yükselecektir
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Açıklar bi şekilde kapatılcak. borsa ve farklı yola girdiler suan. ben MB varlık aldıklarına inanmıyorum aksine satıyorlar başka açıklama yok. sen ben korkup sattıkca topluyorlar tekrar satıyorlar başka açıklaması yok. gerçek alıma geçtiklerine inanmıyorum
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()Ya nasip dedim ben ustadım zamanım bol sıkıntı yok takıldıgım konu sadece başkasını dinlemem siteden deyil kuveyturk hesap açık tam bozuyorum cuma vakti kayınpeder geldi 534 bozuyorum bozma daha yukselir yıl sonunu bekle dedi patlattı beni::))
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()Valla ustadım piyasa hiçç bi şeyi tınlamıyor
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Bu aralar öyle bir duruma geldik ki hiçbir haber piyasayı etkilemiyor :D bende anlamadım bu iş nasıl oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Korkma abi :)) her şey olacağına varır
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Heryer sütliman oldu sadece borsaya bakıcaz artık. artık aşı vurulanlar zombide olsa tınlamıyor piyasa
1BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()O VİX korku endeksi iste benim korkumu gösteriyor::)))
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Umarım kurtulan taraftan oluruz abim
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Orası öyle abi her zamanki gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Bide son zamanda yapılan hareket haşlanan kurbağa sendromunu bilirsin yapılan hareket bu bakalım. kurtulabilcezmi yoksa haslancazmı
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Çok uğrastırcaklar ama fatura genele kesilicek o bir gerçek
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Aynen öyle abi :D
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hayırlısı diyelim abi. Bizimde elimizde gram var :) yükselsinde çıkalım dimi :)
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Bu kadar çalkantı kademeli düşer ama kademeli çıkmaz. pes edenleri sobeliyorlar gibi garip bi düşüncedeyim
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Bence yukarıda salsalar artık insanlar üzerinde bi el olduğundan şüpheli bakacak etrafa :)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Umarım herkes tersten çıkar abim. İnsanlar rahat bir nefes almayı haketti :)
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Son 2haftadır yaklaşık 3asağı 5yukarı gidiyor sindire sindire iniyor. grafikten anlamam ama aldığım koku o yönde :)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Ya çok güzel olacak ya çok kötü abi :D kestiremiyorum. Vix korku endeksi bu kadar yükselmeseydi kötü şeyler bizi bekliyor diyebilirdim. Fakat vix korku endeksi bu kadar yükseldiği için bir anda sert alımlar yapılabilinir metaller üzerinden.
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Hoşbulduk güzel kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()Yine çarpıp bölüyorsun :) varmı güzel haberler
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hoşgeldin abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Themachine ()İyi geceler uykum kaçtı geldim