Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Bilmem sormak lazim:))
salih2837 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Aynen katılıyorum. Faizdeyim 600.000 atıp faizden geleni gümüş altına sterline Euro bağladık. Trend neyse takip etmek lazım. Buralar ucuz daha ucuza doları yedirmezler merkezde rezerv yapacak süre kısıtlı bu faiz marttan sonra düşecek. Yavaştan sanayiciler müteahhitler bağırmaya başladı ise çok direnemez hükümet.
RedStone için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Faiz ile çarkını düşünen onu düşünsün!
Bu ülkede açıklanan enflasyon rakamı doğru ki sürekli itfalarda hazine borçlanıyor!
Tabii paraları çok akılları kıt değilse:)
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Bilmiyorsun bari edepli ol!
Sana güle güle!
Beni engelle lütfen!
sforsabri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sforsabri ()Kardeşim teknik - temel bir şeyler saçmalıyorsun da bu ülkenin parasının değeri son yıllarda en çok değer kaybeden birimlerin zirvesinde. Dolar değer kaybediyorsa da bizimki daha çok değer kaybediyor. Dxy endeksi demişsin de endeksin sepetinde TRY yok? Direkt Euro'ya endeksli para olsa neyse de kandırma buradaki insanları
0BeğenmedimŞikayet
salih2837 ()peki dolarında bundan haberi varmıymış acaba?
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Faizler düşerken de dolar düşecekmiş:))
1BeğenmedimŞikayet
salih2837 ()yuksek faize ne kadar daha dayanabilirler pandemi ortamında yaprak kıpırdamıyor piyasada cari acık almıs basını gitmişken dunyada ne zaman tamamen bitecegini bilen 1 kişi bile yokken pandemi illetinin enflasyon her ay artarken gercek enflasyon en az yuzde 40 lardayken yuzde 17 faizin hukmu nekadar olur bu enflasyonda kim dolarını bu fiyatlardan bozar bu enflasyon ortamında tl nasıl güçlü gozukuyor size oradan?
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Şu insanoğlu da var ya işleri amma da çetrefilleştirmiş... topu çevireyim diye ... Allah Allah... ::)))
tolgaturgut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tolgaturgut ()mesela bende para var sende altın var altını sana geri vermek üzere alıyorum yerine faizle para veriyorum borcunu ödeyince sana altını geri veriyorum gibi midir nedir anlamsız gelir bana..
JARDEN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Teşekkür ederim Mennan_usta... Saygilarimla...
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Arama motorundan
Merkez bankamızın yapısını
Ve piyasaya müdahale yöntemlerini daha detaylı bilgi sahibi olabilirsin abi
Saygılarımızla
1BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Ters repo bu demek... yeni duyuyorum...
Yan hesap?
0BeğenmedimŞikayet
LUİZ_GUSTAVO ()Hocam kimseye birsey anlatma bu rakam in geleceği gün ılık bir bahar sabahında halay başı yaparız:))
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Kardeşim
Geri gelme marjı kısıtlı olduğundan , geri gelişler çok yavaş ve bezdirerek olacak!
Realty_word için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Kayserili
Bankalar bu ülkenin en sağlam kaleleri!
Bankalar batık kredilerde önünde sonunda parasını alır!
Kendilerini garantiye almadan kredi vermezler!
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()İhtiyaç duyarsa alır
Ters repo
Yan hesaplar daha önem arz eder yanlız:)))
Saygılarımızla
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Allah razı olsun
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Mennan_usta... Bizim MB niye mesela diğer MB ları gibi içeriden tahvil alımına gitmiyor... yap sa iyi olmaz mı... şirketlerimize destek olmuş olur... Saygilarimla
1BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()Alleyküm selam
0BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()Üstad bu dolar mesutP gibi bir yiğidi pes ettirdi en geç perşembeye 7,70 şi görürse şaşırmam :)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Aleykümselam abi
Çok şükür bu günümze
Saygılarımızla daima
1BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Selamünaleyküm.. Herkese merhabalar... gözünüz aydın gününuz aydın olsun... nasilsin Mennan_usta... Saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Tüm dünya parasal genişleme yapmak zorunda diyorsun ustam biz yapmak zorunda değil miyiz? 2021 de en büyük sorun banka batık kredileri olacaktır. Bu kredilerin yüzdürülmesi için de düşük faizli krediler verilmek zorunda.
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Bence ayar terazide değil, ona bakan hissi gözde!
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Ayarı bozulan
Terazi Dogru tartmaz:)))
Saygılarımızla
1BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Mennan
- Teknik kesinlikle aşağı
- Temel ise; yüksek faiz olan yerde döviz konuşulmaz!
- ve Dxy bu seni yönü aşağı oldukça Tl değer kaybetmesi akıl karı olmaz!
- Ve tüm dünya ve özellikle Abd bu sene de para basmak zorunda olduğu için yine dolar konuşulmaz !
- Tğm borsalar yönü yukarı olsuğu için para ülkelerede geri dönmez!
Bunlar Tl yi değeeli kılacak!
Ben bunlara bakıyorum!
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Bir çok kez
İştişarelerimizde yazdım
Lakin çok uç noktada sın abi
Bir görelim teknik ve temel aşşagı mı göstercek
Saygılarımızla daima
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Ehh teknik ve temel bas bas aşağı basacaklar diyor!
Siz neye istinaden yukarı bekliyorsunuz!