Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (84)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()benim ekranda dominance grafiği görünüyor
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()bu vebale girmek istemem dostum. şimdi çık derim yükselir çıkma derim düşer. Yatırımlarınızı kendiniz yönetin.
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Evet 1223 ten aldım btc de var 31500 den
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()eth mi var sizde
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()A hayır ben eosa yazdım özellikle eos/usdt yazıyordu hatta yanlış grafiğe mi cevap yazmışım?
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Üstad btc eth son denemesini yapacak galiba 32 üstü tutunamayıp 33 te direnç oluştu bu kez de kalıcı olmazsa çıkalım mı
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()bu dominance grafiği :))
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Buldum teşekkürler. Umut var demekki bu da güzel
0BeğenmedimŞikayet
cladius ()Tşk. ler hepimize bol kazançlar inş.
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Sizde sağolun
Coin pyasasinda fırsatlar bitmez
Aceleci olmamak gerek sular duruluncaya kadar varsın kar etmeyelim zarar etmekten iyidir bazen nakitte beklemekte büyük kazanç olabiliyor
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Bana göre bu gel gitli ve belirsizlik içindeki günlerde en mantıklısı
0BeğenmedimŞikayet
cladius ()Genelde usdt artınca diğerleri düştüğü için bu son düşüşten önce dengeli gidiyordu. Şuan az miktar zarar var. Gerçi tl bazlı işlem yapsaydım yine öyle olacaktı. yanliz bazı coinlere komisyon daha fazla neo ve LTC de az. Ben ikisinden aldım ufak bir parça
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()verdiğim desteklerden dönerse bu gölgede son düzeltme rakamı olur diye düşünüyorum. desteklerin aşağısı canımızı sıkabilir. ytd
brkalya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brkalya ()hocam hayırlı günler , 33k deneyebilir mi bugün tekrar?
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()30300 - 30500 son destek noktamız oraya bir iğne atabilir
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Mesela bu günlerde USD al sat da iyi kar getirir aklınızda bulunsun
0BeğenmedimŞikayet
cladius ()Ben Btc türk programında işlem yapıyorum
Depreshift için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cladius ()O rakam birebir hiç tutmuyor ki
0BeğenmedimŞikayet
cladius ()Ben demin işleme koydum tüm paramla usdt aldım. Dolar bazında işlem yapacağım. Zaten kardaydım. Kardan zararı göze aldım:)
0BeğenmedimŞikayet
Depreshift ()ama işlem ücretide var tetherle btc alınca trbiancede tl ile alımlarda komisyon yok
cladius için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Yani btc de USD de bir coin gibi
Bura ile alakası yok burda 8 iken btc de 7 de olabilir