Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . insallah herkes kazanclı cıkar.
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Elbettekı oyle , risk almadan jazanilmiyir . Hayirli geceker olsun
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Çok akıllıca cevap tebrikler ama bu gün verdi bana birtane arkadş niye bu gün ticaret yapmadım diye sordu grafigin başlıgı gidecegi nokta zaten anlatım neyse polemik yapanlar olur bol kaznçlarınız olsun
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()pusu gibi geldi. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Anlayamadım bir daha söyleyiniz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bana ses kontrol gibi geldi. grafikten. istedigi yere gidebilir. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Var m yıldız teknik bilen insanlara 24 saat müsait
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn mhmt sbhl ben sadece gümüş alıp satmıyorum bu gün zaten 6.05 gibi bir rakamdı dibi üstü tabelada dün atılan grafige göre zaten arada en fazla 15 kuruş oynar bana kim garnti verecek dolar kuru için diyelim dolar 7.3 oldu ne kar edecem size sorayım bol kazançlar
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Deneme bir iki ses kontrol . kimse varmı?
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Sizin gibi tecrübem olsa bilgim olsa burada hiç bir şeyden ve kimseden çekinmez bilgi paylaşırım sayın Bünyamin
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Syn Bunyamın bugun neden al sat yapmadınız ozel degılse sebebı
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Tamam usta sen nasil uugun gorursen
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Var fakat paylaşamıycam sn kral 34 bir gün önce paylaşılmış bu güne dair grafiktir teknik grafik bilgisi olan zaten dün gördügünde bu grafigi bu gün olan harekete şaşırmaz bol kaznçlarınız olsun
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Yarinin varmi peki ?
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bu dğnkğ grafik bu gün olacaklardı yarının grafigi degil sn kral 26 bol kazançlarınız olsun
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Usta yon yuksrimi
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn felaket telalı soru işaretli sar manasında zaten bugün yapacagı harekrt ve gidecegi opsiyon ltfn yanlış anlamayın
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Bünyamin iyi akşamlar cok geniş çaplı analizin var sıkı takip ediyorum, eline sağlık ama merakta ediyorum terste kaliyormusunuz bu kadar tecrübeyle
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yüksek uçuçulukta yön kuzeye çalışır yani yükselir lakin soru işareti nötr ve pl yani işlem hacmi satın alış olursa deltada etf girişi gerekir 25.515 in üzerindeyken bununda rsi 50 üzerine atması gerekir bol kazançlarınız olsun ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Siyah mumları diyorsanız dogrudur
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yardımcı oldumu grafik
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Attigin grafiklere baktim 6.30 dan yakaladik doner diye
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn kral 06 elimde olsada onsu 50 dolar yapsam aslında bu grafik olumsuz degil rsi 46 nın üstünde çok güzel bir grafik çıkış vermesi gerekir hatta 25.515 geçtigi anda brn bile satın alırım gümüşü ama bu işin balinası var benim gibi plankton ne yapabilir sorarım size iki kere düşüşten önce düşecegini grafikle attım paranızı kurtarın diye şimdide tezgahın nasıl çalıştıgını anlatan grafigi paylaştım suç bendemi oluyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Karfesim sen de hep dusus bekliyodun milleti motive etcek grafik at biraz herkez terste
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kim atmıştı sn aşkım gümüş