Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Ben @blkstallion a çırak olmayı, sırlarını öğrenmeyi düşünüyorum. :))
Crypto_00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Yok dostum ben ne bileyim senin sırlarını:))
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Ustam bu arada grafik hazırlarken, çırak lazım olursa ben seve seve çırak olurum. Hiç bir şey yapamazsam, çay servisi yaparım. :)))
1BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Like dün benzer bir calısma gördüm, bence önce yukarı kırıp pesine takacak alayımızı sonra 26k, bir senaryo var kafamda ama neyse yoyo yurudu enazından :)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()He tmm. Nasılsa analizi bizimle paylaşırsınız. Sorun yok... :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()ver bakalım üstadım
Crypto_00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()yok öyle değil analiz bakımındn :)
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ():))) Yok Estafurullah.
Özel Gün Deyince Hani Ne Bileyim. Kendini Aylık Güncelleme Olur Yada Vs Vs. Gibi. O Yüzden Sordum.
1BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Ben vereyim mi :))
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ():)) bana özel dostum sırlarımı vermem.
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()BTC için neden özel bir gün ki? Allah allah.
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()teşekkürler dostum
MeDuSaAa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()ben teşekkür ederim dostum. Bugün btc için özel bir gün kapanışa kadar buradayız.
0BeğenmedimŞikayet
MeDuSaAa ()Eline , emeğine sağlık ustam
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Teşekkür ederim Ustam. Emeğine sağlık...