Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Burası gümüşten daha riskli ama daha kazançlı tabi zararı da göze almak gerekiyor
Tunçum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()İyi nasıl gümüşten iyimi bari
Viran63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Evet kâr aldim
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Nasıl kar edebildinmi
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Alt coinlerdeyim parça parça
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Kaçtan aldın
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Kaçtan girdin
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Gümüşte değilim dostum bitcoin deyim bu aralar
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Sana neoldu artık yoksun
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Merhaba bugun gördüğü düsük seviye asagı dogru gecilirse 34000 sats gelebilir birkac hafta içinde ytd.
Mali______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mali______ ()Ustat dotun durumu ne olur. Yukselistemi yoksa dusmeye devam edermi?
nikotin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Waves/btc 2060 sats üstü olumluyum altında olumsuzum sırası ile takip edilmesi gereken seviyelerimiz..
Tp1 2675
Tp2 3100
Tp3 3500
Tp4 4100
Sats ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Merhaba hocam waves ile ilgili bir öngörünuz var mı acaba
1BeğenmedimŞikayet
Burak_Bingül ()@nikotin çok sağolun teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Jeton tavsiye edemiyorum usdt olarak tepelerde geziyoruz btc artısı yasayacagız altcoinlerde ancak btc düsüste olacak diye piyasayı yorumluyorum bol sans dilerim ytd.
Gns_mina için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Merhaba malesef usdt max ne olur göremiyorum grafikte bir calısma görürsem aklıma yatan yazacagım sizin için ytd.
Burak_Bingül için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burak_Bingül ()@nikotin bey Selamlar Bende Ful bat coin yüklüyüm ama btc parite olmuyor paribuda malesef geçmiş yorumlarınızı okudum btc bazında 1800 den önce çıkış yapmamayı önermişiniz lakin sizden ricam dolar veya TL olarak nerden çıkış yapmam doğru olur sizce yani siz olsaydınız nerden çıkış yapardınız ayrıca benden size 3 like Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Dursun ozaman belki yarar :))
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nekk2088 ()iyi sayılır bakalım 38k bekliyorum :)
evalee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Bende 20 USDT. lik var. Laf olsun diye aldım duruyor sepette. Bir işe yaramayacaksa satayım gitsin. Bildiğimden almadım yani. Biri önermişti. :)))
Crypto_00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Dostum sen bari su xrp den uzak dur bırak isterse uzaya gitsin başka coin mi kalmadı bize her türlü ekmek çıkar dost tavsiyedir ytd
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Rica ederim dostum bol şanslar
Gns_mina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Dostum çok sert hareketler olmadıktan sonra büyük bir şelale açmadıktan sonra atları etkilemez btc bir süre böyle devam edecektir diye düşünüyorum altlarda o sıra güzel yükselişler yapacaktır diye de düşünüyorum ytd
EMRAHBEY için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()hayırlsı aynen öyle
1BeğenmedimŞikayet
Gns_mina ()Nikotin hocam bana tavsiye edeceginiz coin varmi sifirli. Orta vade olabilir rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()haha sende haklısın :)
evalee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gns_mina ()Anladim cok tesekkurler
1BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Hayırlısı bakalım kuralına göre oynayan yasa basmaz...
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()sonuçta btc düşüşü butun altcoinleri etkiliyor 10 gundur buna sahidiz oyuzden tereddutlerim var
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()#XRP ile İlgili bilgi paylastim. Bu bilgi #XRP icin olumlu mu? Olumsuz mu? Olur? 28 Milyon Dolarlık satış yapılmış...
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)