Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Günaydın hocam. Nasilsin
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Günaydın değil yanlış yazmis
Runner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()O zaman ben bunu öğreneyim Halil abim :)))
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Astro analizler çok önemlidir. Biz olacak veya olan olayları takip edelim derken adamlar olacak olan olayları önceden fiyatlıyorlar :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Anladım Burada zaman dilimlerini esas alıyorlar fiyat hareketinde uzun vade yatırımlarda işe yarar Teşekkür Ederim Halil abim zahmet oldu
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bak örnek bir karalama.Adamlar böyle grafiklere göre uzun vadeli yatırım yapıyorlar.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Anladım Halil abim o zaman elliota paralellik gösteriyor Sen kolay öğrenir misin bunu Halil abim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ay olarak hesaplıyorlar. Sene olarak hesaplayanlarda var. mesela altında 7.5 yıl -15 yıl ve 30 yıl döngüleri gibi...
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tamamdır Teşekkür Ederim Halil abim çok fonksiyonlu ise kalsın beni aşar:)) Hedef tahminleri ortaya koymada netlik ve başarı yüzdesi yüksek ise öğrenmeye çalışabilirim
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben de yeni yeni araştırıyorum. Çok fonksiyonlu ve araştırma gerektirn bir konu olsada Biz biraz uzaktan şöyle göz atacagız. Çok derine inecegimizi sanmıyorum. Yarın gördügüm bir astro grafigi çizerek paylaşmaya çalışcagım. Bunlar yüzeysel çizim. Yani kabataslak.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yani alttaki yarım oval daireler dalga sayılarına mı dayanıyor Halil abim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline sağlık Halil abim Astro analizin felsefesi nedir veya var mıdır ya da kendine has yöntemi nedir cevap uzunsa kalsın yorulma Halil abim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Buyursunlar. Görüşlerim burada :)
Mehmet1928 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Özlem kendi kendini yiyip bitirme:) farzetki fizki altın ya da gümüş aldın çekmecede duruyor:) böyle düşünmezsek paranoyak oluruz, hiç bir şey sağlıktan önemli degil.
ŞiRinN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Runner ()Kardeşim kademeli o yüzden en iyisi yani riski azaltmiş oluyoruz. Zaten kesin ne olacağını bilsek ful alir yacda satarız, onu bilen zaten köseyi döner öyle biri yok:) hepsi tahmin:)
Emrah01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Şuan için acelem yok ama işte psikolojisi berbat aylardır süründürüyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Emrah01 ()Hep terste kalınca:) Ya kademeli alım yapmasaydım. 469 gelsin diye bekliyor olacaktım.
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Alım olayin bitmiş satıs bekliycez. Benim 1/4 oraninda var kenarda tl katılım hesabında onu ellemiyorum. O yüzden yatıştayım bekliyecem acelem yok. Sen de öyle yap acelen ne ki?
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Kardeşim terste kalmak ruhuna işlemis :)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Yok denecek kadar az
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Kenarda tl var mı Özlem?
0BeğenmedimŞikayet
Emrah01 ()Şu an değilim pardon. 469 dan başladım kademe kademe almaya. Hep terse düşünce aklım oraya gitti. Sanki yine terse düşecekmiş gibi hissediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Günaydın hemşerim aynen ters bile degil o rakam.
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Kardeşim 452 cok ters değil benim ortalamam 475, dolardan da tersteyim, yılsonu normal, biraz da benim acemiliğim:) ama sorun değil 1 yıl bekleyebilirim zararina satmam mecbur kalmadıkça. Bunun için kenarda bir miktar tl bulunduruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şu an terste degilsin
0BeğenmedimŞikayet
Emrah01 ()153 gr 452 den tersteyim. Ama dert değil. Al yatçıyım. Ne zaman çıkarsa o zaman satarım.
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Kaderdaşım zararkes sahsım adına tavsiye etmem. Yani zararkes ustalik gerektiyor, yanlis bir hamle zararkes yapayım derken zararının büyümesine sebep olur bak bunalıma girersin:) ben beklemeyi tercih ederim zararına satmam, o riske girmem:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Aynen ben de gümüşe geçicem kar gördüğüm yokta zarar kesle:))
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()Onlara sorun benim grafitinize bir itirazım yok. )))