Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:20:40
EUR 36.2009 04:20:40
USD 34.5319 04:20:40
ALTIN ONS $2676.5850 04:20:40

Grafiği gönderen: Manga

Yorumlar (103)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Bakin tm belki giram 500lere de cikar ama ben bu ucaymi olur bir aymi olur bilmiyorum ama basta bunu soylyeyim dolar 7 70 ile sekiz arasi olur uacak kacacak diyenler var ama oyle olmyacak ons sa gelince buda olabilir 1970leri gorur gormez beli degil gorurde belkim ama onsta bu üç aylik surede birgundemi olur bir haftadami ama giramin 400lere dogru gelecegini unutmayin ons bazli dusecek dikatli olun derim

Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

İnşallah çıkar diye düşünüyorum gibi cümlelerle başlarsınız hepimiz en azından bir ümitle bekleriz... Sabrımız da ümidimizde kalmadı artık çıkabilir diye düşünürken birden aklıma faiz günü 21 ocak geliyor yok artık bittik diyorum.

Ahmetyentur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

İyi söylüyorsunuzda Manga hocam 439 dip rakamını vermil orayıda geçen ay gördü zaten. Acaba Manga burada tekrar orayı bir ihtimal olarak mk görüryor yoksa orayı gördü artık görmez mi diyor?

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Geçmiş yıllarda ocak ayı hep yükseliş ile başlamış bu yıl ters köşe yapabilirlermi!

0BeğenmedimŞikayet

Grsynhr ()

O zaman yandik desenize

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Nasil anlatayim simdi yasam beş sayfa bisey cikar

0BeğenmedimŞikayet

Grsynhr ()

Nasıl yani daha da mı düşecek diyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Cok dikatli olmanizi oneririm

0BeğenmedimŞikayet

Grsynhr ()

Yükseliş bekliyormusunuz Ocak ayı içinde hocam

1BeğenmedimŞikayet

Manga ()

yarın piyasa açılsın grafik ne yapmış bir görelim 3 gündür birşey göremiyoruz. o zaman değerlendirelim

akin77 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

akin77 ()

Üstadım grafikte görünen 437 rakamı gerçekleşme zamanı hakkında Bilgi varmı? 437 sonrası grafikte yükseliş kaça kadar gidebilir?

Manga için cevaplandı (yorumu göster)

5BeğenmedimŞikayet

Manga ()

Arkadaşlar alt mesajdaki grafikte bakın dip rakamı belirledim gram benim araştırmama göre dip yapmış dip olan yeri işaretledim. bu rakamın altı yok bana göre.

Bubu nasıl tespit ediyorsun diyen arkadaş varsa ve teknik bilgisi varsa onlara şöyle bir cevap vereyim.

2 farklı fibo versiyonu o(sıfır ) noktasında çakışıyor. dip böyle bulunur. 437 rakamı bu grafiğe göre görmüş ve dip olduğu sonucu çıkıyor.

0BeğenmedimŞikayet

kafama ()

onlar faso fiso bence hiçbir anlam ifade etmiyor ard arda gelen iyi haberler 2-3 günde bu grafiğin içinden geçer

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum