Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Bakin tm belki giram 500lere de cikar ama ben bu ucaymi olur bir aymi olur bilmiyorum ama basta bunu soylyeyim dolar 7 70 ile sekiz arasi olur uacak kacacak diyenler var ama oyle olmyacak ons sa gelince buda olabilir 1970leri gorur gormez beli degil gorurde belkim ama onsta bu üç aylik surede birgundemi olur bir haftadami ama giramin 400lere dogru gelecegini unutmayin ons bazli dusecek dikatli olun derim
Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()İnşallah çıkar diye düşünüyorum gibi cümlelerle başlarsınız hepimiz en azından bir ümitle bekleriz... Sabrımız da ümidimizde kalmadı artık çıkabilir diye düşünürken birden aklıma faiz günü 21 ocak geliyor yok artık bittik diyorum.
Ahmetyentur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()İyi söylüyorsunuzda Manga hocam 439 dip rakamını vermil orayıda geçen ay gördü zaten. Acaba Manga burada tekrar orayı bir ihtimal olarak mk görüryor yoksa orayı gördü artık görmez mi diyor?
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Geçmiş yıllarda ocak ayı hep yükseliş ile başlamış bu yıl ters köşe yapabilirlermi!
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()O zaman yandik desenize
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Nasil anlatayim simdi yasam beş sayfa bisey cikar
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Nasıl yani daha da mı düşecek diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Cok dikatli olmanizi oneririm
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Yükseliş bekliyormusunuz Ocak ayı içinde hocam
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()yarın piyasa açılsın grafik ne yapmış bir görelim 3 gündür birşey göremiyoruz. o zaman değerlendirelim
akin77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Üstadım grafikte görünen 437 rakamı gerçekleşme zamanı hakkında Bilgi varmı? 437 sonrası grafikte yükseliş kaça kadar gidebilir?
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Manga ()Arkadaşlar alt mesajdaki grafikte bakın dip rakamı belirledim gram benim araştırmama göre dip yapmış dip olan yeri işaretledim. bu rakamın altı yok bana göre.
Bubu nasıl tespit ediyorsun diyen arkadaş varsa ve teknik bilgisi varsa onlara şöyle bir cevap vereyim.
2 farklı fibo versiyonu o(sıfır ) noktasında çakışıyor. dip böyle bulunur. 437 rakamı bu grafiğe göre görmüş ve dip olduğu sonucu çıkıyor.
0BeğenmedimŞikayet
kafama ()onlar faso fiso bence hiçbir anlam ifade etmiyor ard arda gelen iyi haberler 2-3 günde bu grafiğin içinden geçer