Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:09:19
EUR 36.1834 05:09:19
USD 34.5320 05:09:19
ALTIN ONS $2679.3400 05:09:19

Grafiği gönderen: Manga

Yorumlar (103)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Sanırım sizin beklentiniz ons bazlı bir düşüş hocam? Olası kafanızdaki senaryoda dip olarak nereyi görüyorsunuz?

İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Yaşayıp göreceğiz umarım haklı çıkmam

Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Yok sizi biliyorum İbrahim bey, takip ediyorum buradan. Doğru yerleri yakaladığınızı da görüyorum. Düşüşler çıkışlar illaki olacak, hayırlı kazançlar.

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Ben her zaman en kötüyü düşünerek alım yaparım ve elimde beni kurtaracak TL mutlaka bırakırım

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Her şey olabilir ama özellille gram altın tarafı çok düştü artık, tat tuz bırakmadı:) Az yukarı atıp insanlara umut aşılamazsa ülkede yatırımcısı hızla azalır.

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Eyvallah kardeşim

Ahmetyentur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Ben alımlarımı ful yapmıyorum kesin düşecek demiyorum düşebilir diyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Evet dikatli olun yinede once yukselislerde olur sora bu dususler olur saygilar

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Siz sağolun.

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

O ibrahim bey siz bile bunu söylüyorsanız diyecek bir şey yok. Madem öyle bir düşüş bekliyorsunuz niye ben dahil dediniz? Almayın düşmeyin terse:) yoksa yükselişte tl'de kalmak mıydı kastınız?

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Saygilar bizden efendim sagolun

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Yok ben saygı duyuyorum. Zaten kimsenin lafıyla alın satım yapmam ama söylediğiniz rakam biraz şu anlık uçuktu o yüzden söyledim. Ha dediğiniz gibi piyasa bu belki 2 gün sonra daha altı gelecek ama 550 olacak demekten daha zor bir durum:) saygılar, sevgiler.

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Almadım sattım ama alacağım

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Kactan aldiniz

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Yanlış şunu açıkca belirteyim çoğu kişi terste kalabilir bemde dahil

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Dikatli olun diye yazdim kardeş kimsenin dusmani degilim dikatli olmakta fayda var

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Polat kardesim once yuksisler olacak bu uc aylik surede evet 300 dolarlik dusus bekliyorum artik bi hafta sirami aymi gun verilmez saat verilmez 1700 lere kadar yazmamin sebi dikatli olmakta fayda var

Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Polat3458 ()

300 Dolar Lik düşüş 3 ayda sanırm dogrumu

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Evallah o zaman.

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

ocak şubat ben anlamam
437 den yükselmeye başladı

Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Bende oyle yazmisim once yukselisler olacak sora dususler gerceklesecek sert dususler

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Teşekkürler dediğiniz gibi inşallah yükselir zararda olanlar bende dahil çıkarız sonra düşer yine alırız tabi bukez umarım doğru zamanları yakalayabiliriz.

0BeğenmedimŞikayet

Grsynhr ()

Teşekkürler bilgi için o zaman ilk yükselişte kurtulmak gerek 460 ortalamam var aslında çok güzel yerlere geldi ama satmadım tutuldum sanki

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Once yükseliş olur ama bu üç aylik surede dikatli olun buraya boyle yazdigim icin tabi terste kalanlar var sert tepkide veren var benim amacim dikatli olsunlar diye yazdim geske altuyuz olur yanilirim herkes tersten cikar

Melisada için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fthsdt33 ()

Nerden biliyorsunuz. haber kaynagı nedir söyleyinde bilelim.

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Düşüçü neye göre baz aldığınıza bağlı. Ağustos ayında 2000 üzeri görmüş oradan bugüne 2000 görmemiş. Geldiği yeri görecek, yeni bir zirve yapacak ki düşüş görsün. Bakın ben onstan anlamam, 1700'e düşer 2100'e çıkar bilemem ama 500 beklentisi olandan daha abartılı bir beklenti sizin rakam.

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Once yukseisler olacak sora dususler olacak

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Once yuksekisini surdurur sora 1700 ons bekliyorum kendi arastirmalarim aldigim bilgiler bunu gosteriyor

Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Bak yazmisim uzunca bu uc aylik surede aklinizda olsun 300 dolarlik bir dusuz onsta bekliyorum once yukselis sora dususler gelecek uc aylik surede artik ne zaman olur kesinlikle bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

E ne farkın kaldı 500 gelecek diyenle? Sende 400 diyorsun?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum