Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Emeginize saglik hocam, dilegim 2... gorsun sonra dusecekse dussun .. umarim :( saygilar
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Halil abim bana en uyanı en uçtaki b den başlayıp C e doğru 1 saymak bugün dönüş yaptığı 1966 yı 2 diye düzeltme saymak sonra 3 diye devam etmek 1907'ye geçersek sayım teyit edilir
0BeğenmedimŞikayet
Edebikalem ()Üstad çalışmanız icin cok tesekkur grafikten anlamayanlar icin altta kısa açıklama verseniz. Emeginize sagilik
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Gram ne olacak sayın Halil Bey?
Süründürmeye devam mı?
...
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Olabilir ablam
Öznur_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marlb0r0 ()Yani hocam 1900 görüp öyle mi düşecek diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()O zaman başka biri daha var demekki
Gümüşkron için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Memati'nin arkadaşını diyorsan engelli
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Tam emin olmamakla birlikte P :))
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Aklıma yatan en mantıklı sayım bu şekilde.Ne tarafa cevirsem nereye baksam bir türlü bunun haricinde sayımı bulamadım.Olur mu bilmiyorum.Çunku zor bir sayım.Hayırlısı olsun diyelim.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Bilmiyorum çıkaramadım baş harfi ne
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()sürekli takışıyorsunuz zaten biliyorsun :))
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()Üstadım sizden ricam daha açıklayıcı yazarsanız bizde anlayalım. Teşekkürler. Hayırlı kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Evet gördü blok satışlar oldu.
hakann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakann ()Dun takip edemedim 1855 gordumu?
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Dünkü 1855 tesadüf değildi.
Lütfen dikkate almayıniz.
@Öznur_16 akşam yazarsan sevinirim tahmin ettim bende.
@Kararsız__ şükür halimize.
@zynpclk078 sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Fiyat 4. Dalganin altina dusmezse yukari tekrar sayim devam eder yavas yavaş öğrenmeye basliyorum galiba ama o fibonacci rakamlari cok zor halil abim
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Orayı test etmeden zirveye gitti. Düzeltmeyi biraz derin bekledik sanırım. Yani kısa vadede yanıldık orta vadede ise beklentimiz gerçekleşti diyebiliriz. Asıl meselede burada zaten. Zaman kavramını çogumuz hesaba katmıyoruz. Bir enstürman kısa vadede düşüş beklenirken orta vadede uzun bekleniyorsa düşüşlerde çok ince düşünmemeli. Dip rakamanı bulmak hiç kolay degildir.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Halil abim benim merak ettigim konu c duzltme dalgasinin nerde sonlanacağı bulabiliyor muyuz
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Aslında hareketler şaşırtıcı degil. Topada tutulalım oda muhım degil. Tahmin ve analizde yapmak kolay degil :)
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim.
Çarmıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beylerbeyii ()Her şekilde düşüş bekliyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Çok ihtimal var.Hiçbirşey net degil.Buda sadece onlardan biri.Zaman ilerledikçe bazı şeyler netleşecek.
Capirosi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Capirosi ()İyi geceler gümüş için son beklenti nedir acaba yükseliş devam ediyor mu ne dersiniz sizi sabırsızlıkla bekliyoruz teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()dönüş için teşekkür ederim. saygılar hail hocam
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()sayın hocam icinde bulundugumuz şu günlerde gayet şasirtici hareketler olabilir. ve yine her zamanki gibi topa tutulabilirsiniz dikkatli olalim
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Açılış olmadan önce görülen 1865 ons rakamı yalan değildi bugün daha altı bile görüldü.
Dikkat dikkat!
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()o sayım kısmen tuttu ama halen bazı soru işaretleri var.
Çarmıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()Hocam ben acemiyim. Gördüğüm hatalı olabilir ancak bugünkü tepe eliot 5 in tepesi diye gördüm şu an 1 düzeltme dalgasında. Bu acemi bakışıdır saygılr.