Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Sen kaçırmazsın vardır bisy
gümüş_bilezik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüş_bilezik ()Bugün alım zor benim için, dün güzel fiyatları kaçırdım:(
Serkan87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Tsk ederim. ustam ne aliyosun
0BeğenmedimŞikayet
gümüş_bilezik ()Can olduğu kesin :))bereketli olsun.
Serkan87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Aa borusan can dir aha tavan oldu satabilirim:))
0BeğenmedimŞikayet
gümüş_bilezik ()Hocam günaydın, bryat neyi fiyatlıyor böyle soluk almadan, bilginiz var mı?
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Vurtu var 12 TL hedefli kısada
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()9 tl ler vardı hedefte geldi gibi bir sonraki bilanço da iyi gelirse 12 ve 13.50 var bölünmeyi hesap etmeden :))
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()İki senelik değilde 3 aylik hisse lazım bize. İki sene kim öle kim kala :))) ha birde hdfgs tamam dimi hedefine geldi galiba
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yada 6 aymı desem
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Günaydınlar lar 2 sene sonra 60 TL olacak bir Algyo var bunkarlilikla devam ederse :)) uşak petun TL
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Günaydın . Hdfgs gibi bir hisseniz daha varmı şöyle birkaç ayda iki katına gidecek. Kız hisse :)))
0BeğenmedimŞikayet
Cem0176 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Biraz geç kalındı evet fk si hala ucuz ama pddd si biraz yükseldi birşey diyemem bu kazançla ileri var ama birde ama si var işte
Cem0176 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem0176 ()İnveo için geç mi kaldık? Bu ardyz ya da inveo grafiklerinde daha üstü olmadığından, nereye gider nasıl tespit edemedim. Yardımcı olabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
ASAFRONİ ()Allah aşkına sen soylersinde dua etsin uçan tekme atmamis
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()MaşALLAH ? Tebrikler üstad ? ben hala seykm , adese , sanko ve dzgyo da bekliyorum :(((
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Can gördünmü benim favorilerden ve geçen gün geri kaldı dediğim goody endekse kafa atmış
Can42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()S. a. ali kardeşim full tl beklemedeyim. ytd olmadan gorüşlerin benim için onemli
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sanko din grafik paylaştım zaten
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Hocam müsaitsenez Sanko bakabilir misiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()1253 ler oratalama alım yeri şuan dip niktolar ise haftalık destek noktalarıdır 1253 ve 1197 seviyeleri altı beklemiyorum orta vade de kısa vade günlükleri takip etmek doğru olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Teşekkürler emeğinize sağlık