Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:50:30
EUR 35.9598 01:50:30
USD 34.5492 01:50:30
ALTIN ONS $2717.4500 01:50:30

Konu: <@kıncı> Gram..

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

Yorumlar (51)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Sener81 ()

Ee ne güzel borsada yüzde 100 kazanıyorsun burda ne işin var o zaman ? insanlar 3-5 kuruş bişey kazanmaya çalışıyor yada parasını korumaya çalışıyor ama her düşüşte gelip daha düşecek diyorsun ama hiç birini BİLEMİYORSUN AKINCI. İnsanlsr Belki de senden etkilenip zarara satıyorlar yada alamıyorlar iki türlü de insanları etkileyip zararına neden oluyorsun bunu neden anlamiyosun ?
Akıncı ismini o kadar çok severim ki ihalardan dolayı ama sayende nefret ettim

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

7 lira maliyetli hissem 9 aydır tutuyorum 14,70 gördü satmadım, 40 50 lira dedigin % 8 net demek bununla sen ugraş ben büyük balık kovalıyorum anla artık senin bu begenmedigi dedigin işleride yaptım zamanında uzun vade daha az stresiz ve daha çok kazançlı sadece alım satım yerini bileceksini, bunun içinde bilgi ve sabıra ihtiyac var altın dolar her yerden alınır demekle olmaz 3 kere 4 kere al satta kazanırsın 5 inci işlemde en tepeden terse düşüşnce bütün karını alır götürür haftalarca maliyeti kortarsam diye bakarsın..

Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

birşey söylemiyorum sana 5 6 ay sonra belki o kadarda sürmez ben o gün konuşcam. şimdi kazanbiliyorsan bu piysada tebrik ederim seni yok tersdeysende allah bol sabır versin... al satcı degilim %5 6 için işlem açmıyorum diyorum hala anlamıyorsun kardeşim %100 yapmış hissem borsada bak onu bile satmıyorum hala çok çıkmış diye bir hedefi var onu görmeden ne satarım nede düşüş için bekledigim ve hedef koydugum ürün o fiyata gelmeden almam, isderse 1 yıl beklerim nokta..

Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sener81 ()

Hayırlı cumalar dostum bu akıncı yüzünden üyeliğimi yakacam vallaha bu kadar da olmaz ya insan aylardır hep düşecek der mi millet al sat bir dünya para kazandı bundan etkilenler de öyle kaldı işi gücü panik yaptırmak tepki gösterince borsada çok kazanıyorum diyo ne işin var o zaman burada.. Uzun vadede yükseliş bekliyormuş birde onu dedeme sorsam o da bilir altın hep yükselir ki zaten

Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Sener81 ()

Hiç panik yaptırmayı sevmez arkadaş 3 yada 4 kez altının 40-50 TL lik düşüşlerin de daha da düşecek dediğine şahit oldum ve hepsinde de yükseldi.. Sonra gelip saçma bahaneler sunar borsa der uzun vadeciyim der bakmışsın altın fırlamış ama o ara hiç ortaya çıkmaz sonra her düşüşte gelir daha da düşecek der ya hiç mi şaşmaz arkadaş bi insan hep düşecek der mi şaka gibisin ya paran yok yada bilerek insanlar almasın diye çabalıyorsun mübarek cuma günü yine senin düşecek muhabbetine gerildim.. İstfa etmek de bir erdemliktir kimseye faydan yok şu sayfada panik yaptırmaktan basşka umarım İstfa edersin..

0BeğenmedimŞikayet

Hknkaz ()

540 ı gördü zaten 1 ay önce 540 ı gördü ise 590 nı neden görmesin sonuçta büyükler yönlendiriyor

Murat_atmaca için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

eyvallahh dikatli olmaya çalışıyorum bu piyasada her türlü olumlu yada olumsuz durumları yaşarayak tecribe etmiş biriyim insanların psikolojilerinide çok iyi anlıyorum elimden geldigince panik yaptırmadan fikrimi söylemeye çalışıyorum, bu işin fıtratı bu yükselirken iyide düşerken kötü olmamalı bazı düşüşler daha fazla yukarı gidebilmek için olur..

2BeğenmedimŞikayet

Murat_atmaca ()

Kardeşim ben bunu 580-600 bekleyenlere de söylüyorum. En fazla geleceği nokta 2021 sonuna kadar 540-560 üstünü zaten beklemiyorum. Ama bahsettiğiniz düşüş suanki jeolojik ve ekonomik facialarin piyasalanmis pahalılığın satın alındığı yerde çok zor... Size heran gibi tepkim yok yil- d- iziniz var o yüzden panik şahsi fikrinizi benimseyip panik satışı yapabilirler. O yüzden öyle dedim sakın yanlış anlama dostum

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bu vebal kelimesini yükselicek diyenlerede kullanıyormusun yoksa sadece düşüş bekliyenleremi söylüyorsun kardeşim ? burada herkez gibi kendi fikrimi söylüyorum bende, bak sende vebal alıyorsun öylese yeni yıla düşüşle başlamaz diyerek yönlendirme yapıyorsun.

0BeğenmedimŞikayet

Murat_atmaca ()

Yönlendirme yapma vebal alıyorsun. Zaten şuan altın 540lardan buraya geriledi. 70 TL üstü bir düşüş yaşamış yeni yıla dib başlamaz. Dayanakların neler de böyle knsyrsun...

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

2021 ilk çeyregi içinde olabilir 1 2 haftada olması braz zor

___Blackgirl___ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

___Blackgirl___ ()

ne güzel söylüyorsunuz (: inşallah öyle bir alım fırsatı verir beklentiniz önümüzdeki hafta içi gelirmi sizce

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ben olsam yapmazdım böyle birşey, alınmış pozisyon sabır ile beklenmeli nakit varsa ortalama yapılmasıdır dogrusu..

Günce_01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

uzun zamadır 400 civarı benim bklentim.

___Blackgirl___ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Günce_01 ()

Hocam 3100 den ata altın aldim 2 gün önce bozup altanmi alsam çok dusecekse

0BeğenmedimŞikayet

___Blackgirl___ ()

kaça kadar düşüş bekliyorsunuz grmda

0BeğenmedimŞikayet

Yeşilllll22 ()

Sende hiç çıkış tarafında değilsin :))

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ben düşüş tarafındayım..

Toralp için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Toralp ()

Yaniii çıkacakmı, düşecekmi?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum