Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (128)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Geçmiş olsun, herkesi aliyolar bu ara oraya:(
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Merhaba arkadaşlar içerden yeni çıktım :)
alt yorumlara ek olarak 6,43 den dönmüş gibi ama satışı riskli bulduğumdan full gümüşteyim 10 kruşuluk bir düşüş olacak belki bunun 5 krş bize yansıyacak değmez riske diye 6,50 civarında yeniden bakmak lazım
rasyo 69,20 hedefli ondan sbeb şimdilik gümüşte kalmak daha iyi
ytd
2BeğenmedimŞikayet
Layaline ()alt yorumdaki bakalım hedefler gelecek mi : 6,42 - 6,31 - 6,49 - 6,17 - sonra yukarılar
ytd
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Allah hayirli isler nasip etsin hocam.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Yok hocam almadım henüz
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Hocam gümüş aldınız mı
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Yok hocam toptan gıda meşrubat temizlik hırdavat bakliyat vs işi
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Allah guc kuvvet sabir versin . Is olsunda bos durmuyalim. Bir sey ureterek kazanmanin bereketi tadi hazzi bambaska. Insort dedigin basim isi mi
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()kesinlikle haklısın hocam
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Şükür dostum iş güç koşturuyoz insörte girdik bu hafta çok yoğun işte şükür beklicez hocam nasip
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Estağfirullah hocam, önemli değil. Ben geçen marttaki gibi heyecan yapmak yerine yani 15-20 kuruşluk oynamalarda sakince hedef olan 9 ve üstü diye bekleyeceğim inşallah. Zaten elde edilecek karın bu süre zarfında başka bir yerde kazanma ihtimali de görünmüyor, Allah'a emanet hocam
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()we aleykum selam hakkınızı helal edın selamınızı görmemişim
sitede pek alışkın olmadığımızdan :(
Hayırlı geceleriniz olsun
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam olurmu olmaz mı grafiği doğru okuyormuyuz diye rakamlar belirliyorum örneğin
burdan yukarı kırarsa sırası ile
6,42 - 6,31 - 6,49 - 6,17 - sonra yukarılar
ytd
inş artık düşüş kanalını kırar aylardır yorulduk
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()kesınlıkle haklısın hocam
hocam şuan 6,48 dahi garantisi yok bakalım olurda gelirse 6,20 yaparmı bu bütün rakamlar bir ihtimaldir
5,95 il 6,15-6,20 arasındaki git gellerde 1 kere dahi satış alış yapmadım güvenemedim daha önceleri çok kez gördüm iniş çıkış yaptırıp fırlatıyorlar o yuzden 20-30 krş tan zıyade hedefımı ve vademı biraz daha yüksek tutuyorum
Saygılar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()İyiym Hocam cok sukur, sizler nasılsınız. Alım tarafındayım bende artık. Bugun hiç almadım eldede yoktu zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar olsun, 6.48 den sonra düzeltme 6.20 sonrası direkt yükseliş diyorsunuz, doğru mu anlamışım. Bir de 6.48 göstermeden yukarı taşıma ihtimalleri de gözardı edilmemeli diye düşünüyorum, haksız mıyım, saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()aynen eyw hocam
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Aleyküm selam hocam nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Amin hocam nasip neyse o olmadı iki üst vagondan bineriz ddd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Yazıcaksın tabiki sadece yaptığın al satlardan ders çıkarman yeterli
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()aynen öyle hocam ama adamlar bu işi iyi biliyor kıramadı dondu deyip 4-5 defa deniyor sonra umutar kesılınce krıyorlar sonra bırdaha re- test yapıp sonra ardından baktırıyorlar
ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Ne kararsız bir nokta bi kırılmadı celik gibi cikti
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Selamlar Hocam bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam 6,48 in garantisi olmadığı gibi 5,95 inde gelmeyeceğinin garantisi yok
ama tahminim geçen haftadan beri yükselişin olacağı yönünde bunlar tahmindir gaybı Allah bilir
ytd
Uzunvade06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Çiğköfte mi o resim :) yoksa bnm mi çiğ köfte aşkım depreşti :D
Uzunvade06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade06 ()Peki burdan yine 5.95 ler gelir mi
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()olsun hocam 5,95 - 6,20 arasını iyi değerlendirdin sen işini bilirsin
inş hakkımızda hayırlısı olur
ytd
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()şu yazıyı bigün bende yazabilcekmiyim acaba :(
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Full tl hocamm ddd
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam bitirmedin dımı gümüşlerini :)