Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
1BeğenmedimŞikayet
mehmetbartumsn ()Sayın @uzmn hocam çok teşekkür ederim. Hepimize bol kazanç olsun :)
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tebrikler hocam maşallah hedef 12
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Olası geri çekilme de Destek arayacağımız ilk rakamlar, sn. @mehmetbartumsn arkadaşım, bereketli kazançlar.
mehmetbartumsn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mehmetbartumsn ()@uzmn Hocam belirttiğiniz rakamlar kısa vade için destek mi direnç mi
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam alım satım kısmında usdag şeklinde simge varsa direk dolar ile gümüs alıp satmıs oluyorsunuz,
Küvette o şekilde var
Ftmkyildiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Wolf ()Hocam emeğinize sağlık. Dolar bozup TL ile gümüş almakla direk dolardan gümüş almakla fark varmı. Öğrenmek için soruyorum. Tşkler
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hocam Hayırlı Bereketli bir gün olsun
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Alım satım islemini ben usd ile yapıyorum. Müşteri temsilciniz ile görüşmeniz de fayda var, size katkı sağlayacaktır. Bereketli kazançlar.
Guler571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sizin işlem yaptığınız banka veya finans kuruluşunu bilmiyorum ancak Bir çok banka da direkt usd ile gümüş alıp satılabiliyor. Müsteri temsilciniz size bilgi verecektir. Bereketli kazançlar.
Ftmkyildiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam asıl kırılması gereken direnç kaç
1BeğenmedimŞikayet
Guler571 ()Uzmn hocam bu işlemin mantığını çözmüş değilim.
Dolar aldığımda bir vergi
Dolar ile gümüş aldığımda, ikinci vergi veriyorum.
Gümüş ü bozduğumda tekrar TL ye geçmiş oluyorum. ?
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Var @135011n arkadaşım, bende vakıf katılim ile işlem yapıyorum. Satış işlemi sırasında usd hesabını seçer iseniz direkt usd olarak alır veya satarsınız, daha detaylı bilgi için gerekirse de müşteri temsilciniz ile görüşün. Bereketli kazançlar.
135011n için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Alt yorumda 2 gün önce direnç olarak belirttiğim ve an itibari ile kırdığımız dirençler olan (24.49 ve 24.20 ler) bana göre kısa vade için desteklerimizdir. Bereketli kazançlar.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
135011n ()Üstat parite nas yapiliyor sanırım. vakif katılımda USD ile ons Parite yapmansansi yok USD Euro var ama USD ons yok nasıl yapacağız
1BeğenmedimŞikayet
Ftmkyildiz ()Bilmedigim için soruyorum yani gümüş bozup tlye gecip oylemi usd aldiniz parite nasıl yapılır
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Ben yıllardır gümüşü usd ile ons olarak alır, satarım. Yani amacım gumüşü ons olarak veya karşılığı usd yi arttırmak. Bereketli kazançlar.
İMAJ_MUTFAK_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Günaydın, hocam düzeltme gelirse nereye kadar gelir. Ben 6.10 da satış yaptım. Tahmini beklediğiniz rakam nedir
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Hocam şuan gümüşten dolara parıte yapılı o halde gümüş yüksek oldugu için dolar düşük öylemi
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam zaten 4 saatlik uyumsuzluk var sanirim bir kar satışı yapmak uygun sanki ytd
6BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Günaydın Gümüş dostları: Alt yorumda belirttiğim hedeflerim gerçekleştiği için, kendi yatırım stratejime uygun olarak kısa vade için 2/6 parça gümüşte kar al işlemi yapılarak usd'ye parite yapılmıştır. Kalan dört parça ile devam. Tüm arkadaşlara bereketli kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Cok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Aklınıza emeğinize sağlık