Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0478 19:53:45
EUR 36.2829 19:53:45
USD 34.6027 19:53:45
ALTIN ONS $2631.3700 19:53:45

Grafiği gönderen: hakan7038

Her birey kendi riskini alır.Sevgiler saygılar.

Yorumlar (154)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Hayırlı geceler kardeşim Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun @hakan7038

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Ne demek, aramızda ne zaman teklif oldu. Birbirimizin eksiklerini tamamlar yola devam ederiz inşallah. İyi geceler dilerim.

Lalem için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Saygı sevgi benden kardeşim. İyi geceler dilerim.

Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok doğru diyorsun kardeşim. Baktım, yaptırımlar gölgesinde satıcılı konumda olmasını beklerken, yüzde bir- yüzde üç- yüzde yedi diye gidiyor. Dedim, patronlara içerden haber sızdırıldı herhalde. Yaptırımların en hafif şekilde atlatılacağı biliniyor diye düşündüm.

Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Sende çiz kardeşim, bazen yoğun oluyoruz, yorgun oluyoruz, yapamıyoruz. Yardımlaşalım inşallah.

Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Kardeşim, buna piyasa karar verecek. Normalde bu dönüş formasyonudur ve öyle beleriz. Ancak bize bu konuda ip uçları lazım. Nedir o, şimdi biz nerede oyalanıyoruz 1824-1848 arasında,1848 geçilerek devamı gelirse memnun oluruz. Orayı geçemeyip, bu bant aralığında oyalanırsa piyasa kararsızdır, uyuz oluruz, teşvik ertelendi gibi onsun sevmeyeceği haberler gelirse aşağı gider bu seferde üzgün oluruz. Ancak gramın bir ayağıda dolardır. Dolar sağlam kalırsa, gramda çok kötü olmaz, sonrasında bir bahaneyle ons yükselirse gram belki çok yüksekten terste kalanları kurtarmaz ama buralardan alanlarıda zarar ettirmez. Sevgiler saygılar.

KURT_PENÇESİ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

juli_isbackintown ()

etiketlenemiyorum dediğiniz için yorumunuza yazıyorum direkt bir de denemiş olayım ayrıca @Traderrr :) şu sinyal sistemi gümüşte de işe yarar mı? :)

Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lalem ()

Çok teşekkür ederim arkadaşım benim

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Emeğine sağlık kardeşim sevgi ve saygılar

0BeğenmedimŞikayet

KURT_PENÇESİ ()

Abim paylaştıgınız tabloya göre yükselişmi var

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Ben de çizdim aynisini seninki kadar profesyonel olmasa da ama elimizde bu var hakan hocam:)))

1BeğenmedimŞikayet

Traderrrrr ()

Bist kanal direncine çok yaklaştı ve perşembe mumu doji yaptı. Cuma düşüş geliyordu, dovizlere gelen müdahale engelledi. Bistte her an çöküş gelebilir. Ytd

Zaten çok ilginç borsanın tarihi zirvede olması. Piyasa çok garip. Parası olan kolay nakite cevirebilecegi şeylere yatırdı parayı. Çevremde bile çok kişi var. Parasını gayrimenkule yatirmayip altına dolara yatıran.

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Kardeşim, cansın ya, bundan sonra zorda kalırsak, top sende ona göre:)))

Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lalem ()

Yinede sen geçmiş dönemlere ara sıra bak belki sistem düzelir bize en azından bir fikir verir tşk

0BeğenmedimŞikayet

KURT_PENÇESİ ()

Yok abem ya ama anlamadım nedenini

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Ben mi engellemişim kardeşim.

KURT_PENÇESİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KURT_PENÇESİ ()

Dün neden engel yedim hiç anlıyamadım

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Kardeşim, dediğim yıllar dahilinde, öncesini göremiyorum, Ocak ve Şubat aylarında düzeltmeler olmuş, ancak düzeltme yapmasına rağmen aralık rakamlarının hep üstünde kalmış. Bu yıl ne olur bilemem ama genel istatislik böyle.

Lalem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Megattron ()

Geç kalmışsın bugün, millete çay servisi yapmayı da bırak, sen ablasin bırak onlar sana yapsın )

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Isitiriz genleşir canak halini aliriz hocam

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Çok şükür iyiyim hafta sonu bakiyom dedim

Megattron için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Hakan hocam eline saglik

0BeğenmedimŞikayet

Megattron ()

İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ablacim

0BeğenmedimŞikayet

Lalem ()

Likeleri hakettin

0BeğenmedimŞikayet

Alp_58 ()

Kesinlikle öyle, hele böyle sıkıntılı ortamlarda küçük bir haber, piyasanın yönünü terse çeviriyor...

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Selam kardeşim nasılsın

Megattron için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Sen de sağol kardeşim. Biliyorsun, son sözü grafikler değil piyasa söyler. Temennimiz ve gördüğümüz yükselmesi yönünde.

Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Söylesenolmaz ()

Amin inşallah.

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Hakkımız da hayırlısı olsun diyelim büyükler en iyisini bilir

Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lalem ()

Çok teşekkür ederim ablam ısrarla diyorki bana ocak şubatta çok düşer diye elime bir miktar tl geçecek değerlendireyim düşünce

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum