Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()çok teşekkür ederim .. emeğinize sağlık... size yazdığımda sanırım üç saat olmuş bir ssat kalmış verilere yakın bir zamana işaret ediyor bu sanırım veriler de belirleyici olacak
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Evet saatlikte obo oluşurşa olabilir. Buda volpann hocanın grafiğini destekler. Birde buralardan dönmesi durumunda 4 saatlikte bir tobo da yapması mümkün. Rsi 4h peritotta yükselen trend çizgisine değdiğinde fiyat biraz tepki aldı bakalım bir sonraki 4h kapanışta üstündemi kalacak yoksa rsi yükseleni aşağı mı kıracak.
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()hayırlısı aslı hanım takip edelim. paylaşım bilgi paylaşarak çoğalır ...
Aslı_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bir sonraki 4 saatlikte de takip edelim rsi yı
0BeğenmedimŞikayet
Aslı_han ()14 kapanisi onemli umarım 42 ustune atar . Sellciler toparlanmaya basladi
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Aynen.
Yada buralardan geri dönüp 4 saatlikte bir tobo yapıp B yi yapmadan da çıkabilir. Belkide bu B hareleti değildir 4h de sağ omuz hareletidir. 4h rsi yükselen trende bakın.
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()elinize sağlıkm
4BeğenmedimŞikayet
volpann ()kardeşim bende bir insanım ve yanılma payım var yorumlarımdan ine ile cımbız ile kelime arayanlar hatta kelime yanlışında Türk'çe dil kurallarına uymadığı için şikayet edenler var. bir kaç kez kısıtlama aldım. bu yüzden düşüncelerimi yazmaktan çekiniyorum zira daha önce aldığım kısıtlamarın aynıları gelirse hesap kapanır ve ön görülrimi sizinle paylaşamam bu yüzden düşüncelerimi grafiklerle ifade etmeye çalışıyorum. uzun zamandır takip edenler bilir düşüncelerimi yazmayı bıraktım ancak grafikle öngörülerimi ön plana çıkartım
C_Angel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()anladım teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()Hocam öncelikle teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için. Yanlız grafiği yorumlamada da bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()1 saatlik hareketlere fazla itibar etmiyorum. en az baktığım 4 saatlik grafikleridir. bir arkadışımız rica etmiş baktım. 1 saatlikte obo oluşumu gibi bir görüntü var ama baş çok büyük sağlıklı bir görünüm yok ancak yinede çizdiğimiz grafiğe göre obo dersek ve B dalgasındaki düşüşün devam etmesini ön görürsek obo için 5-6 saat daha takip etmek lazım bu tür çalışmalrı günlük alım satım yapanların inclemesi gerekir ilgi alanıma girmiyor
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bb ye baktığımızda volatilenin artması genişlemenin büyümesi trend dönüşüe bir emaredir. bu nedenle grafiklerimi bir çok indikatörle sağlamasını yaparak en yalın haliyle paylaşmaktayım. bollinger aslında gragik okuyan birine herşeyi anlatır. ama bunu gösterebilmek için bir kaç çizim yapmak anlatım ve ifadeyi kolaylaştırır.
hellokitty için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()obo oluşumu ile b çizgisinin dibini görmese bile düşüş olabileceği mi görünüyor?
1BeğenmedimŞikayet
Kayey ()obo oluşumu ile b çizgisinin dibini görmese bile düşüş olabileceğimi görünüyor?
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()saatlikte obo görüntüsü var ancak daha geniş baktığımızda B çizgisinin saatlik formasyonuyla obo da desteklemiş gibi görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Volkan bey B tahmin ettiğiniz üzere gerçekleşiyor
zamanı yaklaştı elbet C de gerçekleşecek
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Selamlar hocam. Saatlikte olusan şekle bakar mısınız.
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Emeğinize sağlık teşekkürler.. Düşecekse düşsün artık sıktı, iyice baydı. Ondan sonra çıksın artık çıksın :))
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()bolinger bandı mı?