Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (150)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()peki dostum hayalci olayım
her ihtimal olabilir diyorsunuz yükseliş olursada bu hayalcilikmidir
siz nasıl uygun görürseniz öyle işlem yapın
bereketli olmasını dilerim
ytd
hrz20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw hocam saygılar
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Âmin İnşaALLAH Hocam
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Aşağı yönlü bizim tahmin ettigimizin altinda suan buralarda cok durmamalı fazla durursa işler değişir
İnaç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İnaç ()Aşagı yönlü hocam teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Duzeltmeden kasıt yukarı yönlü ise 6,32 iyi bir seçenek gibi
İnaç için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()horozcu bu -1 senmi veriyorsun
0BeğenmedimŞikayet
İnaç ()Hocam gümüş gramda bir düzeltme gelirmi tahmini kaç
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Bizim grafikde tahmin ettigimizden daha derin bir düzeltme gerceklesti akibetimiz hayrola
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Doğru diyorsun eyvallah hocam
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Tavugun yumurtası horozun et makbuldür hocam
Tersgold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam bu mesajlarda yazışmıştık biliyorsun @horozcu Hoca o grafiği attığında ona da yazmıştık sizlerin yazdığınız mesajlarda görmediğimiz tek tük anca çıkar
lakin like bizde gece bitiyor bak şimdi verdik sabaha kalmaz sayılı vermiş site kurucusu :)))
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()bak zaten bunu yapmamdaki amacta su oldu 2 buyuk yatirim firmasinin yatirim sorumlusunu konusturdular canli dinledim diyorki bu anlik dusus tetikleyecek onemli bir veri yoktu lakin 2020 subat mart aylarindaki dususu yapanlar sahaya cikti fakat bu sefer istedikleri basariyi bulamadilar dedi dususte ve onumuzdeki 1-2 gun icinde daha deneyecekler dedi bu dusurmeyi ve adamin dedigi gibide cikti bende ona istinaden sabrettim bekledim ve hatta 6.35 den basladim parcali toplamaya..
Jacobsaran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hrz20 ()Merkez bankasının faiz kararini açıklamadan bu dediginiz ütopyadan öteye gitmez. Merkez bankası 300 400 puan faiz faiz artırırsa dolardaki düşüşle birlikte gümüş 6 ları görmez mi. yasamadikmi bu sahneyi daha bir ay önce 5.50 leri goten gümüşten bahsediyoruz hayalci olmayalım her ihtimali değerlendirmek ve ona gore yorum yapmak lazım.
1BeğenmedimŞikayet
Jacobsaran ()Perşembeye parça sakla
PAVRİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()insallah herkes zarardan ciksin yeter
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw hocam inş isabetli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw hocam inş isabetli olur dediğin gibi silkeleme yapacak zor bi yolculuk bizi bekliyor
ytd
0BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()6.35 ten kademe kademe her 5 kurus dususte 3 parca topladim 3 parca alacak kadar var ama bekliyorum ne olur ne olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()inş dostum
Esenadam2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()aynen öyle hocam aman dikkat dostum bu son düşüş olabilir 6,20 lere
ytd
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()valla yalan yok icimdeki hissim bu ama tahminim bi 6.45 leri yine gorur son bi silkeleme daha yapip yukari gider fakat tabi bu benim tahminim 7.50 lerden yine doner tabii dolarda destek vermeli
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()İNŞALLAH vallah dönerse harika bu horozcunun grafiği tam denk gelmiş gibi
0BeğenmedimŞikayet
Adven ()Yahu de get sen buna bildim mi diyorsun yani yükseldi düştü bilmiş mi oluyorsun yanın dan bile gecememissin...
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Allah ragzi olsun insallah terste olan arkadaslarimiz benim gibi tez vakitte tersten kurtulucak biraz zaman ve sabirli olmamiz gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Gelirse sana bir tavuk hediye edecem
Kızarmış mı istersin tuzda mı canlı yok yanlız)))
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()aynen öyle yok hocam işlem yapmadım açıkçası beklemeyi tercih ettim
1BeğenmedimŞikayet
sabır ()Bakalim ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw bereketli olsun hocam
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()dun aslinda anlikta buraya duseceginin sinyalini verdi bilmiyorum yakaladinizmi o fiyati