Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Cezzar ()300-400 baz faiz artışı lazım doların o seviyeye gelmesi için . Yada AB- ABD , Türkiye ile kankayız sorunumuz yok demesi lazım . Zor
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kısa vade 7,87-7,64 aralıgında, ordakı teknıkte gorulen band aralıgı, dusmez denılen her yerı gorduk, duser anlamında yazmadım ama band aralıgının gorundugu rakamlar.
PijamaliFare için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PijamaliFare ()Dolar o seviyeye düşmez abi
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Usd ;8,02 altta 7,50 genıs band-7,87 ıle 7,64 dar band aralıgında gıdıp gelecek ancak 2 hafta sonrası alt destegımız olan 7,47 lerı zorlayacaktır.
Ons altın;1827 -1847 arasıanlık ,1795-1860 arası gunlulerde hareketı mevcut.
Altın gr/tl de 455-467 arası,450-471 gunluk hareket aralıgında
gumus gr/tl 5,98-6,11 arası anlık,5,85-6,14 gunluk hareket bandı ıcınde.
Bu abnd aralıkları ıcınde 2 hafta seyır gorunmekte, desteklerı asagıda kırmadıgı, dırenclerı hızlı sekılde kırmadıgı surece 2 haftalık sure daha once belırttıgım kuresel ve yerel haber ve verılerden kaynaklı hareketı devam edecek.
Alt grafıklerde detaylar mevcuttur.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Bizde düzeltiriz abi :)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()1860-70 lardan yeni bi düşüş bekliyorum ay/yıl sonu satışında 100$ kadar tabi bundan önce teşvik çıkarsa olmaz. 2 trilyonda 200-220$ cıktı yarısından az teşvik de 100-110$ artış bekliyorum. 1950 üstünü açıkcası kısa vadede ben beklemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Onların amacı üzüm yemek değilki. Bağcıyı dövmek. Amaç üzüm yemek olsa böyle yapmazlar. Ortalık gereksiz dolu
ggboss_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ggboss_ ()Yillardir takip ediyorum, maalesef
amac ve gaye o yönde,
halbuki iki dakika oturup düsünse
o da faydalana bilecek, farkinda degil...
Surhay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ggboss_ ()Böyleleri bence kaybetmeye mahkümdur...
ycnişbilir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()O tipler yıllardır var bu sitede. Kendileri dahil olmak üzere kimseye katkıları veya faydaları olmaz ancak bu şekilde yaparak değerli insanları siteden uzaklaştırmak için çaba sarfederler. Birşey bilmiyorsan yapılan işi takdir edip saygı göstereceksin köşende oturacaksın. Beğenmiyorsan engelle yorumlarını bile görme kardeşim bu kadar basit. Ama biz ne söylesek nafile kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
ycnişbilir ()Demekki elinde TL ile bekliyor senin yorumunu yükselecek yönde gördüyse kızdı heralde :)
0BeğenmedimŞikayet
Neolsun_ ()Bende vermesine değil söylememesine taktım arkasında duramayacağın şeyi yapmamalısın
0BeğenmedimŞikayet
ggboss_ ()Demek oluyor ki bu bilgileri
verebilecek kapasiteye sahip degil,
verenleride cekemiyor...
Neyse ki bu bilgilere deger verenler düzeltebiliyor...
Ayiptir ayip...
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Bişeyde olmayacak aslında. Sadece hangi kafada olduğunu sorarız. Veya piyasalarla ilgili bilgi sorarız.
Neolsun_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()takmıyorum , dogru yolda oldugumun gostergesı zate:)cekememzlık vrsa basarı vardır.
tunacell için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neolsun_ ()Gazada gelmedi
Söylese ne olacaksa
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Onu diyecek kadar delikanlı olduğunu sanmıyorum
0BeğenmedimŞikayet
ggboss_ ()Ustam her zaman emege saygi konusuluyor yani,
emege hakaret olmuyor...
Saygilar...
0BeğenmedimŞikayet
Neolsun_ ()Bence söyleyecek utanıyor
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()o zaman alnından operım, ama hak eden bır yorum olur verır:)demınden berı ızlıyom 600 ler ucuyor kavgalar donuyor, bılgıye tahammul edemıyor yemınle artık komık:)
0BeğenmedimŞikayet
Neolsun_ ()Vardır vardır baksa görür
1BeğenmedimŞikayet
Neolsun_ ()Veren ben verdim demeli bence madem bişey yapıyorsun arkasında dur
1BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Bizde düzeltiriz üstadım eksiyi. Bırak onlar karakterleri nasılsa öyle davranmaya devam etsinler.
Emeğine kalemine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
ggboss_ ()Evet cok komik, düzeldi insALLAH ustam...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()attıgım bilgiye bile eksi veren vatandas komıksın:)
14BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu yakın zaman dılımınde yakından takıp edılmesı gereken onemlı olaylar;
1. Teşvik görüşmeleri (abd)
2. Aşı dağıtımı (dunya geneli)
3. Hisse senedi piyasalarında dalgalanma(abd 10 yıllıklar dakıl)
4. Brexit görüşmeleri (ıngıltere- ab arasında)
5. ECB ek bir teşvik(avrupa merkez bankası)
6. Abd yaptırım kararları
7. Ab yaptırım kararları
Bu gun ıcın takıp edılecek önemli bir verı yok sayılır.
Ancak hafta içi hem yuriçinde hem dıskaynaklı onemlı verıler mevcut, takıp edılmelı.
Ozellıkle verıler emtialar için cok onemlıdır, verılerın kırmızı gelmesı durumda metaller artış, yesıl gelmesı durumunda metallerde dusus anlamı tasır. Site cok ılgılenmesede gun gun verılerı paylasıyor, gelen verılerınde yesıl- kırmızı geldıgını yazmaya calısıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Eline sağlık güzel distum
1BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Eline sağlık kardeşim