Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Vok yesekkür ederim
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@sezginakis1980 alt yorum onslarla ılgılı grafıgımız ve destek dırenclerle ılgılı grafıklı yorumuz hala calsıyor ve gecerlı,
0BeğenmedimŞikayet
drservet35 ()Gram altın mi gümüş mu alinir
0BeğenmedimŞikayet
drservet35 ()Hayırlı geceler
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Cumleten hayırlı geceler
ALLAH'a emanet olun
Gun ıcınde gorusmek uzere,
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()gr/tl 467 ustunde
gumus tl 6,21 ustunde 4h mumunu kapatmalı yukselısın devamı ıcın.
Takıbımızde olsun
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah ıbrahım sagolasın kardesım benım.
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Emeğine sağlık usta
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Ve aleykum selam kardesım, yol aynı nıyet aynı sevılıyorsun.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()2 hafta gergın bır zaman dılımı, yon beklıyor, her sey mumkun ama ben yıl sonundan ıtıbaren olumlu bakıyorum, cok kısa vade dususnmemek gerek.
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Kolay gelsin saygılar
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can Polatım, yoğunluktan kafamı kaldıramıyorum. İki saate boşa çıkarım. Nasipse rahat rahat görüşürüz.
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Ve aleykum selam
3BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()"Dostluk illa yan yana, diz dize olmak değildir. Asıl can cana, kalp kalbe olmaktır. "(Mevlana)İyi varsın dostum. Bütün dostlara da selam olsun. Sevgiler saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()17:30 TRY Hazine Nakit Dengesi (Kas)
18:00 CAD Ivey PMI (Kas)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Sağlık olsun abi benim yazdığım uzun bir mesaj vardı özellikle sterlin ve usd ile ilgili görüşünü sordum usd yi hakan abi den aldım sterline gerek kalmadi yaptı geri çekilmeyi zaten
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yok murat bu mesajın var bırde dun ben cıkmadan kı konusmalarımız
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Altın ons 1847-1827, gr tl 461-455 gr gumus 6,14-5,98, usd 7,87 aralıgına sıkıstı, kısa vade rısk ama sankı al- sat der gıbı band olusturdu ne asagı ne yukarı kırabılıyor.
PijamaliFare için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Eksik olmayın ustam iyiki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Selamlar abi dün yine bir kaç mesajım ulaşmadı galiba
Eneklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bastacısın kardesım saolasın, @hakan7038 @mao @Murat5635 ve bı kac arkadasımızla bırlıkte yardımcı olmaya calsıyoz, goruslerı kendılerı degerlı arkadaslarımız
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Allah iyilik versin inşallah Şükür iyiyim ustam sayfaya bakiyorum arada
2BeğenmedimŞikayet
PijamaliFare ()Verilerle grafikle Bilgi veren Nadir kişilerdensin seviliyorsun abi
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hos bulduk Nur cok sukur ıyıyım sen nasılsın,
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Hoşgeldin ustam nasılsın iyisindir inşallah
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()sıkıntı yok kardesım fıkır alıs verısınde buluyoruz, Grafık uzerınden bakınca daha net gorunuyor altın- gumus- usd nın dar band aralıgındakı hareketı, kısada kendıne alt- ust sevıye yapmıs dar kanal ıcınde gıdıp gelıyor. onu anlatmak ıstedım,
1BeğenmedimŞikayet
PijamaliFare ()Eyw saol abi emeğine sağlık ben kendi fikrimi söyledim
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu yakın zaman dılımınde yakından takıp edılmesı gereken onemlı olaylar;
1. Teşvik görüşmeleri (abd)
2. Aşı dağıtımı (dunya geneli)
3. Hisse senedi piyasalarında dalgalanma(abd 10 yıllıklar dakıl)
4. Brexit görüşmeleri (ıngıltere- ab arasında)
5. ECB ek bir teşvik(avrupa merkez bankası)
6. Abd yaptırım kararları
7. Ab yaptırım kararları
Bu gun ıcın takıp edılecek önemli bir verı yok sayılır.
Ancak hafta içi hem yuriçinde hem dıskaynaklı onemlı verıler mevcut, takıp edılmelı.
Ozellıkle verıler emtialar için cok onemlıdır, verılerın kırmızı gelmesı durumda metaller artış, yesıl gelmesı durumunda metallerde dusus anlamı tasır. Site cok ılgılenmesede gun gun verılerı paylasıyor, gelen verılerınde yesıl- kırmızı geldıgını yazmaya calısıyorum.