Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
2BeğenmedimŞikayet
babilonda ()Bol yapıyorsam engelleyebilirsin.
Sürekli eleştirmektesin.
Eylülden bu yana yazdıklarım ortada. Sürekli senin gibi bu yıl farklı bu yıl pandemi var, nasıl aynı olsun diyenlerle tartıştım ve hepsinde de aynı şey oldu, aaa doğru bu senede bu grafiklerde belirttiği gibi geldi dediler.
Ne istiyorsun mesela?
Söyle onu yapalım.
Önümüze Aralık ayı grafiğini koyup, kendi kafamıza göre çizelim.
Aşağıya bir destek rakamı yukarıya bir direnç.
Çift yönlü yazıp gecelim mi?
Ki bunu da eleştiriyorsun.
Destek direnç rakamlarını yazıp burayı gecerse şu, şurayı gecerse bu mu diyelim? Ki bunu da eleştiriyorsun.
Ee napalm babacım senin için. Hiç bişey yazmayıp sohbet mi edelim?
Kesin bir tarih vermemekle birlikte ay sonuna doğru tek bir yön belirtiyorum, düşüş kanadındayım diyorum. Bunu da gecmıs verilerle, kendimce haberleri de analiz ederek yorum katıyorum.
Aralık bitince ise yükseliş bekliyorum buda tek yön.
Nasıl memnun edicez seni?
Gecmıs analizlerde yaptığım 2020 için bütün varyasyonlar tuttu.
Düşüşleri ve çıkışları oluşmadan haftalar öncesinden yazdım.
Nasıl boş yapmışım, çıkarda Bi yüzüme çarp mesela.
Büyük_zararda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
babilonda ()Kesin bir şekilde çıkacak demiyorum.
Ama ufak bir tepki biz Tl'de olanları panikletmesine izin vermesin diyorum.
Teşvik haberleri geçen hafta sonuyla beraber olumlu yansıdı bu pazartesiye de aksederse böyle ufak bir tepki olabilir.
Ama bu kısa süreli olacağı kanaattindeyim.
Sonrasında ise beklemeye koyulacağız artık.
Allah herkesin işini gücünü rast getirsin.
Terste olanlara sabır versin.
Umarım şubat sonu sabır edenler güzel kazanacaklar.
Viran63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Peki hocam sanırım yarın yükseliş bekliyorsunuz 9 unda düşüş olur mu aşı haberi eskisi gibi etki de etmiyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
Viran63 ()Emeğine sağlık üstad pazartesi yukarı yönlü bekliyorsunuz galiba