Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Saolun hocam. Nasılsınız ?
Trend değişikliğinde Dönğüsel hareketler Fiyatlamada dip aralıklarını hanği bölğelerde yapmış , ve bu hareketler oluşurken nekadarlık bi hacim oluşturmuş bunu takip ediyorum. Geçtiğimiz hafta son bi düzeltmeden bahsetmiştim ( bana göre böyle ) arkadaşlarımız düzeltmeleri 30-40 sent gibi rakamlar olarak düşünebilirler. ben 2-3 dolarlık hareketlere bakıyorum. Şimdi 22,60 gelmesi bu dip oluşumunun bitmesi ve yukarı trend ' in başlaması için önemli. ytd
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Projeksiyon olarak var 22.6x öğlen saatlerinde belirtmiştim. Bakalım ihtimal var yani ama kesin konuşmak doğru olmaz...
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Sanki asagiya daha yakin gibi artik.
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Emeğine sağlık değerli @selcukcelik her ihtimali var
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam. bu ucgenk hep asagi kiriyor ya bi kerede yukari kirsin yetmez mi acaba :)
1BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Gelir hocam bu gidişle
1BeğenmedimŞikayet
Kök_ ()ne yaptın hocam canımıza okuyacaksın galiba :- ) dua ediyoruz düşmesin diye
1BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_tek ()Aleyküm selam üstad hoş geldin
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Selamlar
Bi ses verin bakalım arkadaşlar .22,6x Gelirmi dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()yatırım işi sabır işi panik yok sabır var dostum kimse zararkes yapmasın. bizim amacımız insanlara fikir sunmak! burada paylaşılan hiçbir bilginin tabiki kesinliği yok sadece ihtimalleri paylaşıyoruz o kadar. benim gördüğüm genel olarak gümüşün önü zaten açık ytd
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()tamam da burada yatırım yapan bir sürü insanı panikleten durumlar yani 1 saatlik formasyonun bir sürü değişken içinde gerçekleşme olasılığı % kaçtır sizce? daha genel tablolarla ilgili konuşulsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()zaten ihtimalden bahsediyoruz! hayırlı akşamlar
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Nasip olur da olur Ablam kimseyi suclamam vadesi var beklerim
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Nasip olur da olur Ablam kimseyi suclamam vadesi var beklerim
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Siz ilgilenmeyin bence işi bilmezseniz belki yanlış bişey olur kimseyi üzmek istemem
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Ablam teknik falan anlamam ki sadece karşımdaki kişiyi de kendim gibi görüp inanırım
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Kardeşim tekniğine bak senin için uygunsa al derim
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Tekrar 24.32 dener mı hocam, ihtimal varmı. 24 te tutundu gibi
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Ablam bı cevap vermedin
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Hayırlısı teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()bir şeyden bir sürü formasyon çıkıyor. Ama bunların pek çalıştığını görmedim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()saatlik derken kırılım yaklaştı yani! aslında iki tarafada kırma ihtimali var ama aşağı kıracak gibi. doğrusunu Allah bilir. ytd
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()O vakit yon yukari mi oluyor?
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()grafik saatlik dostum, ytd
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()çok güzel özetlemişsiniz . değerli bilgilendirmeler için teşekkür ederiz. hayırlı akşamlar bereketli kazançlar
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Hocam tahmini kırılım bu hafta olurmu dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ya işte maalesef... inşallah 23,1x den döner öyle bir ihtimal de var. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hocam elinize sağlık teşekkürler bereketli kazançlar! aynı düşünce de olduğumu belirtmek isterim. ama sayfa da terste arkadaş çok olduğu için pek rahat yazılmıyor...
1BeğenmedimŞikayet
Kanaatkar69 ()tesşekürler hocam. Alım için full tldeyiz. şu ara kademe yapmak yoruyor insanı :)
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Kısa vadede yükseliş nereye kadar olur nereden döner bilemeyiz. ancak 25x hedefine gidebilmesi için öncelikle 24,32 direnci üzerinde kalıcılık görmemiz gerekiyor. henüz 1 defa test edebildi ve çokkez yaklaşamadan geri çekildi ...
Kanaatkar69 için cevaplandı (yorumu göster)