Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (99)
0BeğenmedimŞikayet
Verdenta ()ahaha 25 onsu bekleyıp çıkıcamda patladık gibi hissediyorum similasyonun gerçekleşmesi %51 ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Eline sağlık kardeşim güzel bir çalışma olmuş
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne ilginçtir ki burada çizdiğim OBO beklentisi simülasyona çok uygun hareket ediyor... Tabi şimdilik. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yine hatırlatalım. Burada gördüğünüz gibi bir ikili dip oluşumu içerisindeyiz. Lakin 25, 25.50 max 26 dolarlardan döner isek pek hoş olmayabilir. Döner mi bilinmez, illaki kar Realizasyonları vs gelecek, aksi bir haberde vs gibi durumlarda da dönebilir. Yahut ETF abiler karar değiştirip tekrar satış verirse asıl büyük sıkıntı odur. Tabi bir ihtimal bunlar... Bu seviyeleri aşarsak ve üzerinde kapanışlar alırsak korkacak bir şey yoktur hızlı şekilde W tamamlayacaktır diye tahmin ediyorum. Hepsi 1-2 bilemedin 3 hafta içeririsinde olabilecek ihtimaller diye düşünüyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aman be komutanım küllerinden yeniden doğarsın esmer mi biter )
che_guavera1341 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()ah o esmer yıktı gitti yaktı gitti be kanka...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin cümlemize inşallah... İzlemede olacağız. Teşekkür ederim iyi geceler dilerim
NCT16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Hayırlısı bol kazançlar iyi geceler bekleyip görelim
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet şimdi okudum ve tekrar düşündüm ki o halde gayet uygun şekilde çıkarımlar yapmışız bir kaç arkadaş olarak şu tabloya göre o kararlar çok etkili olabilecek ve o günler de bu tarihlerle örtüşüyor... ytd
0BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Kişiselime yazdım ordan bakabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Düşmedi sanırım nedense bilemiyorum ama teknik bir hata olabilir site kaynaklı
0BeğenmedimŞikayet
34BraveHeart ()Ben teşekkür ederim, sizde iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Size bir mesaj attım düşmedi sanırım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ediyorum. İyi geceler o halde size ve tüm dostlara...
34BraveHeart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34BraveHeart ()Size yazmadan önce bu grafiğiniz dikkatimi çekmiş ve incelemiştim emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@34BraveHeart buraya bir bakmanızı öneririm uygun zamanınızda
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Komutanım bilemiyorum ya bu kabaca bir çalışma yol hakkında fikir oluşması adına ama senin o yorum var ya işte o yorum öncelikle daha çok OBO durumunu verecek gibi düşüyorum hala 19 dolarları alamadık çünkü. Ve de malum geçen ki 7 üzeri gördüğü zirveden önceki 2'li tepe beklentim ile paralel zaten o yorumun. He bu süreçteki dalgalanmalarda büyük risk dahilinde kısa trade edilebilir ama, keşke o W çalışsa daha iyi olurdu sanki :))
che_guavera1341 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()bu olasılığı sabah bende farkettim... :)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir yol haritası niteliğinde kabaca bazı senaryoları simüle ettiğim bu çalışmayı görmeyenler için tekrar altını çizmek istedim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüşün burada çizdiğimiz simülasyona paralel gitmesi de ilgimi çekti, hayret... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim bol kazançlar dilerim
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş onsta 25-25.50 arasındaki band çok önemli. Oralardan dönmez ise oradan yukarı giderse çok iyi olmuş olacak o durumda 2'li dip oluşturmuş olacağız ve yola güzel devam edeceğiz.
Lakin kıramaz da geri dönerse OBO oluşumu izlenebilir. O sebeple dikkatle takip edelim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim ilginiz için çok teşekkürler. Bu vesileyle beğenen tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler çok sağolun hepiniz
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkür ederim bilgilendirme icin, emeğinize saglik.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet bir kısım öyle olma ihtimali var doğrudur, teşekkür ederim ayrıca çok sağolun :)
Tabi bir kaç tane daha oluşum izlenebilir 2'li dip olduysa devamı güzel olabilir eğer gerçekleşirse.
Keza Butterfly ya da bat formasyonları da olma durumları var aslında onlar da çok kötü sayılmaz.
Kendi adıma OBO ihtimali yani sizin de dediğiniz kısım oluşma ihtimalini daha yüksek gördüm ama sonuçta diğer durumlar da oluşabilir. Daha çanak fincan oluşumları da eklenebilir ki çok karışık olur diye lüzum görmedim.
Kısaca 2'li dip ya da W olmuş ise güzel yukarı yöne gidecektir zirvelere doğru. Ama OBO oluşur ise kötü olabilir.
Esasen bu kabaca bir çalışma ihtimaller açısından o yüzden fazla rakam geçmek istemedim yine karışmasın diye...
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim bir şey değil :)
Yasoaltin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim :)
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık, grafik okumayı pek bilmiyirum, sırasıyla gidersem 23.9 oradan 23.6 (ki şimdi icinde bulunduğumuz yer) buradan 25. x e gidip oradan 23.5 yada alti gibi... Doğru mu anlamışım acaba? Teyid amaçlı soruyorum. Cok teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Ertuğrul_62 ()Siz normal gümüş grafiğine tahmin eklemişsiniz millet ne yapsın.