Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 10:06:23
EUR 36.2389 10:06:23
USD 34.5966 10:06:23
ALTIN ONS $2691.8200 10:06:23

Konu: Gümüş Ons Çoklu Formasyon Oluşumları2

Merhaba arkadaşlar. Gümüş ons günlük grafik üzerindeki çalışmam.
Formasyonlar ihtimal dahilinde lakin kesin ve garanti değildir.
Hedefler ayrı bir konudur hemen çok kısa sürede olacaktır ya da illa gelecektir demek de zordur.
Biliyorsunuz piyasa her türlü habere her türlü spekülasyona ve manipülasyona açık.
Burada 2'li dip yapmış olabiliriz lakin aşılması gereken seviyeler aşılmazsa terse de dönebiliriz
o durumda bir OBO oluşumu da izlenebilir. Lakin en altta bir yarasa ya da kelebek formasyon
oluşumu ihtimali de gözlemlenmekte.
Biliyorum biraz karışık gibi oldu ama bir fikir oluşması açısından çalıştı
dikkatle incelendiğinde anlaşılabilir aslında.
Kesinlikle bir yatırım tavsiyesi olmayıp sadece hayal ürünü senaryolardır ve buna göre işlem yapılmaması hususunda uyarayım...

Yorumlar (99)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Önemi yok kim olduğunun. Polemik yapmak değil amacım ama görünce hoş gelmedi yapılan hareket...

Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

wie ()

dostum cok güzel anlatmıssın ama ben mesela anlamıyorum bu cizgilerden:) hangi cizgiyi nereyi takip edecegim. :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karamsar_Tilki ()

Grafik grafike benzer hocam. ölümlü dünya sakin olup kalp kırmayalım. sonuçta hiç bir grafik tam çalışmıyor. sizin hata payınıza ortak olmuştur teşekkür etmeniz gerek. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Biriyim ()

Kim o acaba? Şaka gibi merak etti

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Attığımız grafikler birçok kişiye esin kaynağı olmuş :)) o sorun değil hatta güzel bir şey zaten böyle katkıda sağlarız sayfaya birbirimize yatırımcılara. Lakin bizi engelleyip bir hafta önce attığımız grafiği hafif güncelleyerek grafik atmak da terbiyesizliktir. Bir de büyük üstad takılıyorlar yazık.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dostlar siz yine de 25, 25.50 max 26 dolarlar seviyesinde temkinli olun. Spenk hareketlerde gaza gelmeyin silkelenmeyin sabredin gözünüz kulağınız haber akışlarında olsun. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim hocam, katkılarınız için de teşekkür ediyorum. Bilmukabele...

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hepsi ihtimal dahilinde hocam. Ama kritik seviyeler aşılmadan bir şey diyemem ben kendi adıma, eğer aşılır ise sonrasına bakarız. Lakin sadece çizdiğim OBO simülasyona uygun gitmesi dikkatimi çekti ama tabi gelecekte ne olur bilinmez. Bakarsınız aşarız o durumda W olarak devam eder o durumda herkes mutlu olur. Bakalım ne diyecekler haberler çok önemli olacak her zamanki gibi ve ETF hareketleri... ytd

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Hep böyle gitmeyeceği belliydi dost pandemiyle gelen inne iler gider

Piyasa_kurdu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasa_kurdu ()

Asya Avrupa Amerika bütün
piyasalar altın ve gümüşe yüz çevirmiş kripto paralar borsalar hatta platin bile zirve yaparken altın ve gümüş yerlerde sürünüyor ve bu aşı muhabbeti bitecek gibi görünmüyor

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Var bir oyun üstadım var ama anlayacağız umarım çok geç olmaz da

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Cin yatırımcısını korumaya aldi 2 hafta önce bence izleyelim

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah :) Aslında önemli olan bu grafikler değil kendim dahil ne kadar emek versem de olay bu değil işte bilirsiniz. ytd

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Alımı kapadıysa ve öncesinde bi 150 usd lik ons sattıysa her tepkide de sell yaptiysa cekikler bu işte bi ali cengiz oyunu var ve bunu asya bıkıyor

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet bilir onlar birbirini. Çin de bir şeyler deniyor ama ne sanki bir şeyleri kırdırma çabasında...

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Bu inglz usa danışıklı biri beyaz diyorsa digeri siyah demez buralardan malı verip yaparlar mı? Yapmadıkları isler degil cin alımı 2 haftadır kapadı malum

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hayırlısı bakalım temkinli ve dikkatli şekilde izlemeye devam. "Rüzgarlar fırtınaya dönerken kimi duvar, kimi değirmen inşa edermiş" uzak doğu deyişi...

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Aşı tamam teşvige gerek yok yatırım yapın ureten usa derlerse şaşırmam o zaman havuz lâzım olur

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Paketin sebebi teşvik dost aşı tamam derlerse teşvikte ters köşe yapabilirler uzatma sebepleri bu gibi o zamanda velev ki legende yetmez havuz lazım olur

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Leğenli türküler geldi şimdi aklıma :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bakalım ne yapacaklar ABD son zamanlarda paket haberi de veriyor yavaş yavaş ama. Her şey beklerim onlardan. ytd

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Legen hazırladım ben yalnız taşmasın diye kova yetmeyebilir :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hiç sorma OBO çalışırsa fena ötesi. Vakit daralıyor ilk etapta kritik 1. seviyeyi alamazsak kovayı hazır etmek gerekli. ytd

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Inglzler inneyi vuracagiz dedi usada genelde onlardan sonra bi açıklama yapar gibi geliyor hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bilemiyoruz tabi her an her şey olabiliyor her şey değişebiliyor. Ama takip edeceğiz bakalım duruma nasıl gidecek devamı... ytd

Verdenta için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Islerse fena yalnız

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bir şey değil dostum çok teşekkür ederim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum