Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (99)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş için 2 ay önceki çalışmam, yol haritam... Nasıl da güzel, ne çok uzun süre yardımcı oldu bana bu hayali senaryom. Bakarken gördüm de... Tabiki ytd.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba arkadaşlar.
1 aydan fazla süre önce hazırladığım grafik benim için baya bir yol haritası konumunda oldu.
Grafikte belirttiğim seviyeler genellikle tuttu. Tabi çoklu formasyon olduğu için ne alaka demeyin. Açık bir şekilde görülüyor ki 27.25 diye belirttiğim çizgi aşılması gereken bir seviyeydi 2'li Dip olan olumlu senaryo adına. Hala da geçerli konumda bana göre. İllaki o kadar uzun sürede sapmalar taşmalar olması normaldir. Zaten günlük grafikte olduğu için de vade olarak daha uzun süreyi kapsaması nedeniyle de... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aşılması gereken seviyeler 2 hedefi gelmiş bugün test ettik ama kıramadık. Bugün 21 Aralık 2020
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()hocam grafik için eline sağlık burdaki OBO nun bozulması için ons un kaçı görmesi gerek 26 dolarımı mesela 25.9 u gördü ve düştü diyek OBO formasyonunu işletebilirlermi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Arkadaşlar 2 hafta önce oluşturduğum simülasyondaki ilk hedef gelmiş hareket tam simülasyondakine yakın benzer oranda gitmiş ve ilk kritik seviyeye gelmiş daha doğrusu çok yakınsamış bulunmaktayız.
Tabi band olarak 2 haftadır çoklukla dediğim gibi 25.50-25.50 max. 26.0 aralığı çok önemli artık.
Artık önemli olan karar vermesi o da 3 günlük kapanışlar ve Hafta kapanışı.
OBO vs 2'li Dip... ?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah çıkar dediğim gibi ben olsam sizi kırmadım :) ama çok güçlü dirençler var. 26 lara doğru gideriz bana göre sonra 3 gün kapanış alırsak güzel yoksa pek iyi olmayabilir. Haberler yine çok etkili olacağı kesin. ytd
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Zaten iki ihtimal ya aşağı ya yukarı :)) ama bu ara aşağıyı çok gördük yukarı çıkmalı
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()25-26 civarlarını aşabilirsek, ve boynu kırıp devam edersek çok da fazla sürmeyebilir ama bakalım :) zaten aşamaz isek salarız gibi... ytd
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()32 ons ne zaman için :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bunlardan biri olacağını bekliyorum ben @Özlemm34
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. ytd
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Mantıklı emeginize saglık ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()2'li Dip VS OBO
FİGHT!
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bakalım bu grafikte ki oluşumlardan biri tutacak mı merak ediyorum ben de...
2'li Dip vs. OBO
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@che_guavera1341 grafige bakarsak hersey var.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu 1 haftalık grafik hocam da OBO sağ omuz oluşumunu simüle etmiştim en sağda hala orantılı gidiyor gibi görünüyor. Senin dediğin bir önceki yarasa formasyonu olarak attığım mı galiba onu diyorsun dur bakayım :))
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Hocam mümkünse 6.50 doğru yönlendirirseniz memnun oluruz.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir dolu ihtimal işte haydi buyrun :))
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Üstad ben bunu obo ya benzetemedim, ama sanırım yarasa formasyonu görmüşsünüz onun hedefini yaşamışız biz tebrikler ytd x))
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Senin yorumları okuyom boş değilsin devamm
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Obo Calısırsa 5.03 ve ama yolda giderken 5.80 toboya cevirirse 6.50 Yada yukselen kama asagı kırıp 5.50. ytd
Sec begen al :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ya aslında benim korkum buradaki OBO oluşumu. İnşallah çalışmaz çalışmamıştır @halhil
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hala ilginç bir şekilde gümüş ons çalışmış olduğum bu grafiğe uygun şekilde ilerliyor diyebilirim, hareketler beklenen şekilde gidiyor. Henüz aşılması gereken 1. seviyeyi aşamadık malesef. Aşarsak çok güzel de aşamaz isek sıkıntı. İzlemeye devam, inşallah güzel haberler gelir yoksa işimiz biraz zor gibi. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
4BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Arkadaşlar bakın hemen olumlu havalar çok esiyor sayfada. Lakin kritik direnç seviyeleri öyle kolay alışmayabilir. Hep belirttiğim gibi 25, 25.50 max 26 dolarlara kadar yükseliş gelse de o bölgelerden satış dalgaları gelebilir. Eğer 2'li dip yapacaksak o bölgeyi test edip geri çekilip güç toplamak isteyebilir. Ya da çok güçlü bir olumlu haber akışı gerekli olur direkt aşması için, olmaz demiyorum her şey olabilir. Lakin ben kendi adıma o bölgeyi test ettikten sonra 24 max 23.50 ye kadar geri çekilme beklerim daha da çekilirse çıkarım çünkü OBO oluşumuna evrilmesini beklerim oradan sonra. Siz de temkinli takip edin stop emriniz var ise makul noktalara stop emrinizi koymanızda fayda vardır. Sözlerim sadece uyarı amaçlı dikkat edilmesi adına. Ama illaki düşecek ya da yükselecek anlaşılmasın. Makul ve mantıklı davranmak adına yorumumdur. ytd
0BeğenmedimŞikayet
wie ()Allah cc hu yar ve yardımcımız olsun inşaallah ben bugün gümüş alabilirmiyim yoksa aralık 10 dan sonra mı alayım acaba! benide etiketlermisiniz paylaşım yaptıgınızda size zahmet olmaz ise?
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah hocam. O sizin güzel yüreğinizin yansıması. Allah fitne ateşinden korusun. Öncelikle mutlaka temel edinmek için dediğim gibi temel teknik analiz videoları izlemeniz kafanızda fikir oluşması açısından önemli. Tabiki dolar ve haber akışı da çok etkili olduğundan karar verirken bunları da iyi takip etmek gerekiyor. Ekonomi okur yazarlığı deniyor bunlara. Zaten bir çok kişi iki alingirli söz söyleyip insanları terste bıraktıranlar yüzünden yandı. İşte bu yüzden bunlara karşı kalkan oluşturmak için temel oluşturmak daha önemli. Yoksa hiç birimiz müneccim değiliz hele kesin konuşanlardan kaçmak lazım, iyi niyetle de olsa yanlış bir şey yaptırmak istemem kimseye ben sonuçta para kolay kazanılmıyor. İnşallah istediğiniz gibi bol kazançlı günler yaşarsınız.
Şu anda benim gördüğüm pek olumsuz bir durum yok gibi hatta olumlu ya dönüş yatay yükseliş gözlemlenebilir. Bu grafikte de belirttiğim üzere aşılması gereken seviyeleri aşarsak pek sorun görünmüyor, ama temkinli olmak kazandırıcaktır. Risk her zaman var.
Gün içerisinde dikkatimi çeken bir olay durum gariplik olursa fikirlerimi tekrar aktaracağım... ytd
wie için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
wie ()ince kişiliginizden dolayı tebrik ederim sizi cok güzel anlatmıssınız helal olsun kardeşim sana insan insan gibi olduktan sonra neler acılmaz ki herşey güzel olur ama insan bir fitneci olsun bak gör ozaman nasıl yakıyor karşıyıda kendinide haberi yok
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Anladım hocam :) yalnız o durumda buradan aktarmak anlatmak çok zor olur çünkü çok ayrıntısı var. Bu konuları anlatan bir çok video var öncelikle onları izlemenizi öneririm. Ben de dahil çoğumuz aslında hala acemiyiz yavaş yavaş hata yapa yapa öğreniyoruz.
wie için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sıkıntı yok hocam benim takıldığım nokta engelleyip ilk kez bulmuş gibi davranmak, dünyayı yeniden keşfetmiyoruz sonuçta. Yapılanı gördüm sadece bu ama aynen teşekkür ediyorum demek ki güzel bir çalışma yapmışım :))
Karamsar_Tilki için cevaplandı (yorumu göster)