Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (149)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Boyle böyle küstüruyorlar üstadları:(
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
theologİST ()@super_conqueror bahsettiğiniz şekilde hareket etmeniz takipçilerinize haksızlık olur.
İlgili üyelerin kaos ortamından, sataşmadan, anormal durumlardan beslendiğini göremiyor musunuz?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Chtasci ()20.000 e patladi
babilonda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()23.600 ü yukarıkırmasını bekleyin hocam gördüğümde şerh koyacaktım lakin, sitede kimse eleştiri kaldıramaz olmuş o sebeple çekindim
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()ÜStad o cevap verdiğiniz kişi bende engelli olduğu için ne yazdığını görmüyorum, ama siz boşverin teknik olarak ne gördüyseniz yazmaya devam edin.
0BeğenmedimŞikayet
=ceo= ()Kardeş siteyi bırakacağına dengesizleri bırak Allah aşkına yahu engelle gitsin, onca takip edenin var...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocammm lutfen yapmayın, biz sizi cidden sıkı sıkı takip vede takdir ediyoruz, rica ediyorum, lutfen
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Altında degiliz ama 415 420 guzel rakam gumus içinde 5.02 5.12 elimizdeki rakam :)
Devam ustad bir yere gitmek yok . grafikleriniz guzel
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Teşekkür ederim. Siteyi Siz ve Siz'in gibi degerli Analistlere bırakıyorum.
babilonda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Üstad emin ol sende daha iyi bilirsin sürekli ta 340 lardan beri terse kaldık fakat ben malımı kuruş zararına satmadım siz hep sabredin dediniz elime TL geçtikçe aldım en son 456 lardan aldıklarımı 535 den sattım sonra 477 ve 455 lerden tekrar aldım alttan aldıklarıma hiç dokunmadım ytd
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben full gramda oldugumu defaatle söyledim. Korkmuyorum. Dedim ya benim hedefim 2021 :)
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dip ve tepe kovalamak bu işin en riskli kısmıdır. Böyle düşüşlerin elbette çıkışı olacaktır.
1BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()İnşallah kardeşim bereketini görürsün sıkma canını biz ne terslerde kaldık zamanında sağolsun Halil gibi üstadlar sabredin dediler iyi ki varsınız @super_conqueror ytd
Azer1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ilk önce 23.70 direnci var. Ama son palaştıgım grafikteki ''X'' karar bölgesi. Yani yapının ne oldugunun belli olacagı bölge.
symsfkck0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azer1 ()Ben 3 kilo 7 den. 5 kilo 630 dan of of
1BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Halil hocam tersteki arkadaşlar da bı rahata erse keşke ytd
1BeğenmedimŞikayet
symsfkck0 ()O tam anlamıyla gösterdiği yer tam neresi oluyor :))
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hiçbir hareket suni degildir. Buna şimdilik düşüşün düzeltmesi diyebiliriz. Ta ki hareket kendini tam anlamıyla gösterinceye kadar.
1BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Halil hocam sence suni bir yükselişmi ytd
1BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Anladım yani bir dip dalgasi daha olabilir teşekkür ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Son paylaştıgım grafigi dikkate alalım.
Moonlight_zeynep için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efendim grafikteki gibi kırmızı 3 dalgalı bir yükseliş hareketi olmalı. Ondan sonra yeni dip için aşagı tekrar gelmeli.
Moonlight_zeynep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Hocam iptal oldu derken, düşüş sonlandimi yukselis kanalına girdi diyebilirmiyiz.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu sayım 5 li dalgada sayım hatalı oldugu için iptal oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Shyl ()@super_conqueror bir sonraki dalga ne zaman bekliyorsunuz
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()bir sonraki dalgada illaki gelir :)
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()hocam bırak biraz ciksin 465 lere vursun satayim sonra insin :)))