Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Yedinmi fistiklari
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Yahu sende alda bi çay ısmarla bana
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()selamlarımı ılet ıbrahım:)
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim kızdınmı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()7.40 derken ? Ne alicagimi düsündün :)
akin77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Ne zaman ? kaçtan alıcanda)))7.40 satıcan üstad
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Usta Akıncı kardeşim ile çay içeceğim yüz yüze buradan iletemeyip iletmek istediğin bir şey varmı:))
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Aldigim gün 740 da saticam dicemm buda kayitlara geçsin :)))
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()Buradan aşağıya sarkarsa ilk durağa 1720 gibi.
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Aynı düşüncedeyim ve çok fazla zorladığını düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim onunla yüz yüze çay içeceğim :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Abi akıncı bir gün yükseliş dese dişimi kircam :) gözü hep yerde beleşe istiyor @Akıncı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Ben hic trendin dönecegini düsünmuyorun ya tepki gelecekdir illaki, hangi indikatörleri kullaniyorsun kardeşim sen. dolarda 7 ye kadar geri gelebilir orta kisa vadede katilirmisin
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Son 7-8 yıldır ons altın aralık ayında hilâfsız ralli yapmış hiç sektirmemiş ocak 15 -20 kadar yanı bir sebep bulmuşlar dikkat çektimi hiç.
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()onstada usd de de onumuzdekı ay hareketler beklıyorum kardesım, tepkı alımlarıyla trendın degısecegını dusunuyorum, olumlu seyler var ındıkatorlerde, haber verı acısından aralık cok yogun ve streslı olacak,
Usd yada ons yada ıkısı bır ama goruntu ıyı olacak ınsallah
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Haftalikdaki uyumsuzluk icin demisdim ama hemde hic bir zaman diliminde poztiflik yok aylık haric zaten oda ana trenddir..4h kadar tum saatlikler günlükler hep satda. Sabah ayliklarq göre yeni bil yol çizeriz ama düsüsün devam etmesini onaylicak bence bu kapanis aralik ayinda tepki gelebilir ama düsüs hemen bitmesini beklemiyorum.. onsdan ziyade dolar etkili olabilir..
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Hocam sizin grafiye dogru gidiyoruz malesef sanırım.
Kapanışlar böyle biterse.
YDT
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Eyvallah ustam
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()hangısı olumsuzsa onamı bakayım:)
gunluk 4h olumlu, bu gun ay kapanısı, kapanısta olumlu kapanırsa dongu aralık ıcınde baslar.
haftalıga haftalık kapanıslarda bakmak lazım
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()yesıl actı kardesım, kapanısı ızlıycez
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Haftalliga bak kolay kolay dönecek gibi bir durum yok kardeşim ancak tepkii gelir...
1BeğenmedimŞikayet
Sude_ve_annesi ()Teşekkur ederim, bi soru daha sormak isterim izninizle. 6.15 gümüş ortalamam 470 altinda austostan duruyor, hangisine daha cok yuklenmeliyim son gelişmeleri göz onunde bulundursak?
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın kardeşim eyvallah eline emeğine sağlık
Saat 9 mumunu ne zaman göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
nouma_13 ()teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıge gore oyle gosterıyor,
nouma_13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Dönüşe 4 kala mi o hal de vip usta
0BeğenmedimŞikayet
nouma_13 ()bugün 439 u gördü gram yani en dip o rakamlarmıydı
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()o rakamların gelmesı bana gore zor ama hala o rakamlar potada, takı donum noktası dıye verdıgım rakamlar ustunde gunluk kapanıslar gelmedıgı surece.
buralardan artık yukarı yonlu olma ıhtımalı o rakamların gelmesınden daha yuksek, ancak dedıgım gıbı gelme ıhtımalıde hala mevcut, son karar sızın.
Sude_ve_annesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sude_ve_annesi ()İyi akşamlar hocam, terste olup yari tl- de olan biri olarak qrafiyinize baktigimda en alttaki 434 ve 5.33 gelme ihtimalini yinede var saya bilirmiyiz? Risk alip beklesekmi, belli ortalama düşürmek icin ne kadar alttan yakalasak karliyiz.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()tum ındıkatorden daha onemlısı yukselıste ortaya cıkan bır grup var, gelmeye basladılar bayanımzda geldı:))
demekkı yukselıs baslıyor:)))