Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Onlar da satsin artik baskanim :))
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Papatya_mahmutt ()Kanki 1850 tepki yükselişi dimi daha sonra tekrar aşağıya doğrumu
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()inşallah diyelim ama biliyorsun ne kadar artarsa terstekiler o kadar artar
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Evet vitamin takviyesi lazım
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sadribaba ()Ona da bir b12 iğnesi yapalım
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Bu sıralar b12 si eksik altının (:
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Başkanım gordugu en sondan bir onceki yeri görsün istiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Altın gördüğü yeri unutmaz:)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()200 bizi bitirir başkanım
2BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()200 yapalım:) şayet bu bir pullback ise.
deryanın_sesi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deryanın_sesi ()Hımmm, anladım. Kıramazsa $ a parite yapmak mantıklı olur mu? Yaklaşık 100$ bir düzeltme gelmesi beklenebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()@deryanın_sesi iyi günler daha çok buna benziyor.
@acemi_alanyalı
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Günaydın dostum:) yeni gördüm.
Millet hemen enseyi karartıyor. Şu günlerde her şey mümkün.
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Tesekkür ederim eksik olmayınız
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Teşekkür ederim başkanım yüreğine sağlık bizim merkezindeki buyuk bayrağa benzettim de :)))
2BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Eyvallah. Bayrak ve flama formasyonları kısa süreli oluyor. Yani daha az mum olur. Bu şu an bildiğimiz bir düşüş trendi. Tabiki bu trend ikincil bir trend. Ana trend hem altında hem dolarda yükseliştir. Bu değişmez.
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()İns kırılmaz hocam. temennimiz bakalım gorelim
2BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()RSİ nin 30 a indiği önceki düşüşte görüldüğü gibi sert düşüş olmuş. Burda trend oluşturararak düşmüş. Sert düşüşün sert tepkisi oluyor. Benim 440 beklentim 443 olarak gerçekleşti sayıyorum:) Bundan sonrası için çok bir düşüş beklentim yok. Lakin onsta ve gramda şu anki destekler kırılırsa iş değişir.
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron (). Kervan Gıda'nın halka arzına 17 kat talep
Kervan Gıda'nın geçtiğimiz cuma günü sona eren talep toplama sürecinde şirketin halka arz edilen hisse adedinin 17 katı talep geldi.
Alıntıdır.
Ben anlamam haber olarak paylaştim
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Benden de like emeginize saglık
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Baskanim eline sağlık soyle bi dusuncem var trendin baslangicindan yukari dogru bi cubuk ciziversek bayrak olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()447 yi gören yatırımcı hızlıca kuru yukseltmedi piyasaları iştahlı görmüyorum hocam
1BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Günaydın hocam evet yasaklamalar filan gelir insanlar yine eve kapanırsa altına dönüş olur diye düşünüyorum. dip çalışması dediğiniz gibi bitebilir. karar aşamasında yiz
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Eyvallah eksik olma
Gümüşkron için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dr_Frx ()Devamı gelir umarm
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()İlk likke benden