Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (132)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Dostum sanırım düşüş trendini yukarı yönlü kıracak kırdıktan sonra re- test yapacak herkes kırılmanın tuzak olduğunu ve geri kanala döneceğini zannedecek ama aslında bu re- test tuzak olavcak
Muhtemelen ptesiye kdr yükseliş sonra önümüdeki Cumaya kadar hafif düşüş veya stabil sonra ay sonuna kadar yükseliş olabilir
Bakalım umarım 21-22 leri birdaha hiç görmeyiz
Ytd
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tersintersinde ()beklentim böyle bişey. bakalım ne zamana gelecek
1BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Tam da demek istediğim ve beklentim bu yönde. Grafik için teşekkür ederim.
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()@Mawerick77 bu tarz bi hareket olur mu
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()Kelimeler kesinlikle önemlidir kardeşim... insanları umutlandırmak da öyle... ama esas olan niyettir... selametle...
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Dostum eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Merhaba konuşmanızda bir tek kelime oldukça uygunsuzdu. Kelimeler önemlidir. LabTek44 Umut referans oldu. Engeli kaldırdım. Bu yazdıklarınızdan sonra kötü niyetiniz olmadığından emin oldum.
ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Tebrik ederim grafik yetkim olmadığı için... Noktası noktasına aynı çiziklerimiz
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()kardeşim merhabalar... geçen gün bir konuşmamız oldu... içimde kaldı... istemeden kırdıysam, hakkını helal et... kötü bir niyetim yoktu... engellemeseydin sebebini yazacaktım...
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Eywallah dostum inş gelir ytd
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()İnş dostum en zifiri an sabah en yakın zamandır ve güneş yakında doğacak ıns
Ytd
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Eyvallah eline sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()İnş dostum sabırlı olalım 6 küsürlerden sabırlıyız
GERİ_DÖNÜŞ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Geçen yıllardaki hareket döngüsüne bianen
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Harika peki niye 30 Aralık
1BeğenmedimŞikayet
GERİ_DÖNÜŞ ()Olsun üstad olsun artık
İNŞÂALLAH bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()görünürde harkülade Üstadlarım birde dünya gözüyle görelim inşALLAH
@Layaline
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Est
Tutarsa emekli olcam (k)etayı sana havale edicem gidicem :))
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Sence :) ; )
Olsun dımı )
GERİ_DÖNÜŞ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()harika. eline sağlık. :)
1BeğenmedimŞikayet
GERİ_DÖNÜŞ ()Ola bilirmi :)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()@USTAMM bugün döndüğü yer çok manidar
Ytd
2BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Amiiin cümlemizn dostum
Doğaaa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Doğaaa ()Amin inşAllah..
Huzurunuz daim olsun inşallah.
Hayırlı kazançlar temennisi ile..
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Zaten sitedekileri çözemedim gitti speğin adamlarımıdır diye merak ediyorum
Allah yardımcıları olsun garibanların
Ytd
Doğaaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doğaaa ()İnan spek değil. Sa5fadaki arkadaşlar daha çok silkeliyor üstad. 3.80 ler konuşulmaya başlanmış. Özellikle ilk defa emtia almışsa bir insan, ne durumda olduğunu düşünemiyorum bile. Yazık çok günah alıyorlar. Buraya yazmak kolay.
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()İnş dostum şu gridaptan çıkalım yoksa site olarak durum iyi değil alanda alamayanda herkes bunalımda :)
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Muhtemelen
Yanilmadiniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yanilmadiniz ()bence ooo @FARo51 bir efsane yazın bunu bi kenara tarih bu sitedekilerini affetmeyecek...
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Sitede başka bir arkadaş gann teorisine göre de yaptığı hesaplamada da en son 13 Ocak gibi zirve sonra düzeltme ve akabinde Haziran'a kadar yükseliş öngörüyordu.