Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (132)
0BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Edepsizler terbiyesizler için canını sıkma sakın @Lab_Tek_44 hocam , günaydın.
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HDçömez ()Günaydın sayın hocam. Gece sizi üzmüşler ama nedeni anlayamadım.
Profilinizde gördüm. Binboğanın öte yüzünde misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_B_ ()Herkeste akıl yok mu abi herkes kendi işlem yapar iyi olunca teşekkürü bile çok görür iki kurul zarar edince başına kalkar
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()Yanılgıyı orada yaptım full girdim. TL kalmadı.. Zarar yok kardan var zarar.. Sabırla bekliyoruz.. Sabırıda senden öğrendim :)
puslu_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Elinde tl varsa alt kovala ortalama düşünürsün yok metaldeysen aldığın rakam illaki gelecek sabir et kâr gormedende çıkma yükseldiği zaman bi kac gun bekle duruma göre yine deneyecektir
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()İnerse aşağıdan çakarım, çıkarsa yukarıdan diyorsun.. İyi de ediyorsun.. En güvenli yöntem.. Ben senin yolundan çıktım.. 2 aydır gramdayım satmaya korktum, şimdi 30.000 kardan zarar bakıyoz öyle :))
Semiheses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Bereketini gör kardesim benim nasip ne ise o olur
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Ortalama 6.00. derin düşüşte alamadım hasta idim karantinadaydim. Nasip değilmiş. Bugün 20 kg sattım. 11 kilo elde var.
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Abisi çok oynak piyasa bilen yanilir takip önemli biliyorum diyen kaybeder takip ediyorum sadece ben bile gün geliyor aldigim fiyata sattığım fiyata kızıyorum saglam gitmeye çalışıyorum saygilar yorumun için teşekkür ederim cansın
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()Dostum sen bu işi biliyorsun.. Sana uyan kazanır
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Panik yapma dostum düştükçe al bence pozisyonuna gore ilk alim rakamını bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Bende de 11 kg gümüş gerisi TL bakalım ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Kademe hem gumus hem tl hem altin sepet yaptim
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()@sozlesmeli abim yeni gördüm ozur dilerim alt yorumda saygilar
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Peki gumustemisiniz. Yoksa TL demi.
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Aşı guven vermedi bidende muallak ta 25 ocakta beyazevinde kararsızlık diz boyu Aşı eger konti garanti verirse evet
0BeğenmedimŞikayet
kirsehirli87 ():- ) kibarlığına hayranım sana yakışanda bu abeyim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Yapmayın pire için yorgan yakmayın lütfen emeğinize sağlık çok yoruldunuz teşekkürler anlamayan da kendi bilir yaptığı saygısızlık ama onuda anlaması için biraz insanlık gerek
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Ortalama abi alttan devamli alim qbi gecen ama nefis daha duser diye hep alim kovalıyoruz ben 6.12 den terse düştüm en son 7.12 den sattim makasla 6.15 den aldım 5.40 a kadar topladım 10 da 3 girdim gerisi tl de Ortalama 5.94 e cektim 5.40 takileri 5.77 de sattim : ( dün kademeli ama tekrar bi 5.50 55 yakalrim diye elimde 10k kaldi simdide bu doviz beni çok dusunduruyor yine bi hamlemi yoksa bi 8 ler. mi muallak
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Düşüş mü demek Semih hocam
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Abim çok emin konuşuyor ben böyle yazanlara ne karsilik veriyorum nede polomige giriyorum onun yorumlarını okurken kızdım tepki vermemek ona muhalefet olmamak için engelledim ben kalp kirmakta istemem kimsenin o yüzden konfor abi simdi aksini iddia edecegim ki iddiam savım da doğru geldi o yüzden ne o bana ne ben ona
kirsehirli87 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Eyvallah Allah a emanet sen de kendine iyi bak
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar01 ()Dostum sakin ol ya,
Valla ben çok üzüldüm şimdi:((
Ne canını sıkıyorsun
Senin engellediğini görür görmez ben de engelledim geçtim,
Bugün aynısını Ali abi de yaşadı direk engelle dedim
Kafan rahat olur.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Oda var bende 7.05 6.31 :(
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Yapma değmez mi burda ki insanlar biraz değişik ben piyasa insanıyım herşeye değer tekrar teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Aynen firsatlar bitmez en kötüsü terste kalmak
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Tamam dostum cansin kendine iyi bak abisi
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kirsehirli87 ()abey @Buciğer abeyim kendisini neden engelledigini soruyor seninle hic yazismasi olmadığını dile getirdi . Elçiye zeval olmaz iletmemi soyledi sana tskler
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Nasip abi yıkarı kırarsa satarız aşşağı kırarsa alırız :)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Nasip böyle imiş hayırlısı olsun