Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 23:38:20
EUR 35.9598 23:38:20
USD 34.5492 23:38:20
ALTIN ONS $2717.4500 23:38:20

Grafiği gönderen: izai

izai ()
Ons

aşırı satış bölgesinde artık buraların dip olduğunu düşünüyorum dolar da kıvama gelmişken ounce artık ufak ufak aşı haberlerine bağışıklık kazanıp yukarı doğru hareket etme vakti geldi sanırım . metalden bu kadar çabuk pozisyon kapatılacağına da pek ihtimal vermiyorum. ons haber olmaya başladıysa yükselişte yakındır.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Çok iddialı bir rakam 24xx @omubu

omubu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Amin inşallah kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Amin cümlemizin inşallah kardeşim ... Sevgiler

2BeğenmedimŞikayet

omubu ()

Şemsi Tebrizi derki:Sabır dikenin içinde gülü, gecenin içinde gündüzü hayal edebilmektir. Sen Sabret. Allah hiç kimseyi umutla çıktığı yoldan hüzünle döndürmesin. Amin.

Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

omubu ()

günaydın kardeşim. ilk etapta 191x. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

2000 bile çok zor be dostum ... @omubu günaydın ...

1BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Aynı fikirdeyim ... Teşekkürler

izai için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

izai ()

sabret kardeşim . altına gidecek para c. o. inlere gidiyor şu an , diğeri ise parasal sıkılaşma başlamadan ons altın dip yapmaz. şimdi bir grafik attım mart 2020 ile aynı döngüde olduğumuzu sanıyorum bunu 200 günlük hareketli ortalama da teyit eder nitelikte . Rabbim can sağlığı versin para her zaman kazanılır.

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

2466 ? Şaka olmadığını söyle :))) @omubu memleketi söyle bir şey diyeceğim :)

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Her zamanki gibi kardeşim ... Toprak (arsa) dolayısıyla gıda için kaynak topraktır ... Çok doğru söylüyorsun...

omer_hattap_292929 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

omubu ()

EyvAllah. Sabır kazandırır.

Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aziz7117 ()

6 ay yaşar mı. ? dersin.. çok mu ağlıyor.. çok atıp tutuyordu zamanında... bizde hesaplarımızı patlata patlata geldik olur öle vakalar.. sabır sabırrr...

0BeğenmedimŞikayet

omer_hattap_292929 ()

şunuda söyleyeyim kardeşim. bu onsun pik yaptığı zaman altından çıkıp, büyük metrekare tarım ara zisi alma niyetim var. geleceğin 1 numaralı sektörü gıda olacak.

0BeğenmedimŞikayet

omubu ()

sen yinede 2466 görünce sat. üstü gelirse bahşişin olsun:)))

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Allah izin verirse biz buradayız abicim ... 300 dolar düştüğünde de buradayız ... 500 dolar çıktığında da burada olacağız ... Nasip diyelim

omer_hattap_292929 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

omer_hattap_292929 ()

mevla ömür verirse mart 2021 de . ekranda 2580 i göreceğiz. İNŞAALLAH kardeşim. moral olsun diye yazmıyorum. yakında ons için güzel haberler gelmeye başlar.

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Memleketi söyle kardeşim çok merak ettim :))) @omubu

0BeğenmedimŞikayet

omubu ()

ya bi rahat ol:)
6 aya kalmaz.

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Benim durum anlatılır gibi değil kardeşim ... ONS 6 ay içinde 1950 görse razıyım ... Nasip

izai için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

herşeyin başı inşallah tabi de durum okadar vahim mi peki

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Sadece inşallah demek istiyorum ...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum