Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
4BeğenmedimŞikayet
prajna ()Evet doğrudur ama ben analizde kanalları dikkate almıyorum.. ( Elliot wave) yapı zigzag beklediğimden buralardan yukarı hareket beklentim var..
kendi_çapında_bilgili_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kendi_çapında_bilgili_ ()kardeşim, 1850 kırılınca 1750 ye kadar yeni bir kanal açıldı diyebilir miyiz? Sabah tv de altın finans uzmanı bayan buna benzer bir cümle kurdu.
prajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Tam tersini yap
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
prajna ()Henüz diyemeyiz ama beklentimiz o yönde..
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()hocam merhaba,
182x ler göründü, şimdi yukarı hareket başladı diyebilirmiyiz yavaş yavaş. bunun göstergesi nereye doğru yapılan bir hareket olur.
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()Mavi ok ilk dönüşünde de alt sınıra değebilir mi? 1760 lar falan var sanırım.
4BeğenmedimŞikayet
prajna ()Şimdi mavi ok u takip ediyorum.. ytd..
1BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Kardeşim bir parça 1892 den dolara geçiş yaptım sonra dedimki umarım 1892 yi aramayiz. dedigim oldu 1892 arar olduk. bubons şuan iflah olmaz yeni haber dışında malesef aşağıya gidiyoruz. en kotusude gideceğini bilmeme rağmen bozmamk
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rochefoucauld ()Gereksiz panik yapiyosun bence mesela ben bu hafta 1903 bekledim. Ana trend çizgisinin üzerine atamadi. Ve düşüş gerçekleşti. Bu ay kapanişi önemli bize yol gösterecek.
0BeğenmedimŞikayet
balta_ali ()Tamamdır hocam...
0BeğenmedimŞikayet
Rochefoucauld ()Üstad, Biraz önce yazdim aslinda yükseliş için 1850 üzerinde kapanişlar yapmasi gerekir aksi taktirde destekleri takip edeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
EMLAKÇI_35 ()Gram altin alayim mi abi
0BeğenmedimŞikayet
Dr_White ()Eyvallah :)
_dolores_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Kesinlikle öyle haklısın yok c bitti a başladı bilmem ne Itri falan sonra arkasından baktık ki ne baktık. Zarara satıp 316 lardan bi baktık ki soluksuz 480 leri gördü en son 540 ları düşün yani zararımızı
Boyno2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KURAL01 ()Gram alimi yaptinizmi
_dolores_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Dedikleri hiç çıkmadı ama grafiğe göre 1750 görüp 2200 leri işaret ediyor. Altın 317 den 300 e düşmüştü bizler panik yapmıştık sonra bir kaç nokta atış yaptı, tekrar 315 leri görünce son satış fırsatı demişti hep birlikte zararına satıp arkasından bakmıştık. Ara ara gelip yine satış fırsatı dedi kimse giremedi cesaret edip soluğu 400 küsürlerde aldı gr
Dr_White için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
prajna ()Ben de öyle yaptım..
balta_ali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Nerelerdesin? Gr almıyorsun galiba artık
adım_gibi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dr_White ()17xx leri mi beklıyorsunuz siz
1BeğenmedimŞikayet
Rochefoucauld ()Dostum bilirsin günlük bakiyorum ben ; Bir kaç gün içinde 1885 yukari yönlü kirip 1903 satiş yemesi ve 1850 kirilmasi ile 1830'a dokunmasi ihtimali idi. 1877 test edip 1885'i geçemediği için 1830 destek oldu. Ve 1850 şimdi direnç konumunda bakalim günlük kapanişi bir yapsin.
0BeğenmedimŞikayet
balta_ali ()Hocam dikkatli olalım derken? 1830 lardan aldık bir kisimda 182 lere biraktim
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()ooo ustad hg sayfamıza... grafıkte 1829-1816 arasını işaret etmişssin.. aşağı sarkmlar musait gibi.. abartırsa y yi önce görmek isterse.. malum senin lafın.. "ons abartıyı sever"
0BeğenmedimŞikayet
adım_gibi ()Borsaya bir daldık buralardan uzak kaldık . Değerlimis neredesin :)
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()adamı kusturduler 18 ayar sayfasında yazıyor artık
adım_gibi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()önce 1914.