Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ama salgını ons takar gibi izlemedeyim
Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()1400 hmmm 2018
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Gümüşle ilgili mi
Esenadam47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Anladım o dostta tepeden yaklan bunun alti yok şunun alti yok diye diye malı verdiler malesef 7x altı yok bile duydum 13 günde hay maşallah
-1BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Yok malesef
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yok dost tek nick tek üyelik bura dışında yok halep ordaysa arsın altin.in de
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Eta hertaraf asi haberiyle kayniyor turkiyede gömülülere yapmaya başlayacaklar odur yani artik gumus asiyida takmaz bence.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Neden satıyorsun :)) bana sattırmadın
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bana bakma dost ben bildigimi yaparım
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Keşke 7.18x den 150 kuruş salacaginida grafikleselerdi neyse hocaları izleyelim 14. Gün bitti mızıkçılık yapmayacağım demistim gelirken
Deniz0655 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Bakıp göreceğiz sabırla neyin ne olacağına hocaların grafikleri ozaman bize ışık tutacak
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aşı haberi netlesirse asıl o zaman kork dost onstan
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aşı haberi netlesirse asıl o zaman kork dost onstan
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yani oralar makul
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Tepki vermiyorda nabz atsa ne diyim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Tarih tekerrür eder diyor @Esenadam47 2018 de aynısını yaşadım tekrar etmeö bu tuzağa düşmem diyor tecrübesine dayanarak ki amerika piyasası onsşarda düşüşten bahsediyor azcık araştırsan emin ol film gibi senaryo yazmış adamlar
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bakalım nasip yanılırsam tersteki dostlar kurtulur sevinirim amma yanılmazsam 2 yıl gümüş parlatır doluya tutulanlar umarım ben yanılırım dost
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()E çıkacağına inanıyorsunda düşeceğine ki 150 kuruş saldı inanmiyorsun ne diyim bari grafik atayım dedim piyasada gayet mümkün
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Dost like ziyareti tamamdır iti akşamlar