Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Çok sıkı takip ettiğin Richie rich hocan bile 6,35 alım yaparak terste kaldı, bana laf yetiştirmek yerine hocanı dinleyin siz ;)
Grl26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_yatırımcı_55 ()neyse senin gibi olmayacam sevinmiyorum işallah kısada tersten çıkarsın canın sag olsun herkesin parasınada emeginede yazık herkes yanılır
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KIZIL_ELMA05 ()kardeşim hayırlısı olsun ALLAH C. C aldığın malın bereketini versin. toplamda ne kadar alım yaptın ortalaman nedir. ve beklediğin rakam varmı satış için
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Goruyorum evet.
Yardim konusuna gelince bilemedim simdi; ))
5BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Tskler hocam sağolun yil dizin varsa ters olmani kabul etmiyolar kendilerince gülüp alay ediyolar aldirmiyorum bende
Iyi aksamlar saygilar
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
akinea ()Emeğinize yüreğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
akinea ()Emeğinize yüreğinize sağlık
3BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Var oyleleri takipe takip ederim like like atarim onlar sitede taniniyor az cok bellilerde zaten
Biz yine bize soranlara elimizden geldigince yardimci olalim oluyoruzda hep beraber zaten
__Dersimli__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Hoş geldin kardeşim,
Allah'a emanet sin
Hayırlı akşamlar
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Eee o zaman bizi niye konusturuyorlar?
Bundan sonra like yoksa takipci yoksa yardimda yok boylemi diyelim?
Dayanamiyor insan bazen. Sessiz kalincada olmuyor.
Ne yapsam bilemedim; )) kim getirdi beni buraya )
2BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Yeni Üyeler bilmez ama biz eskiler iyi biliriz kimler olduğunu Ergin Kardeşim.
Cesareti olan zaten alım satımını aldığı anda veya sattığı anda yazar... Terste Kalmak bu işin doğasında var, Sabredenler ve şükredenler ise her daim kazanırlar.
İyi Akşamlar Dilerim.
3BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Ayipi günahı bilseler yapar mi hocam onlar gırgır şamata vs geliyolar yazip gülüyorlar
Cok onmli dgl takma kafana
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Hayir acik ve net yaziyorsun
Olabilir terse dusebiliriz
Ama halen o tarz kisilere inanip islem yapiyorlarsa harbiden ne olursa olsun
Yazik ya ayiptir gunahtir
3BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Farkindayim hocam cok onemsemiyorum okurkrn tebessüm ediyorum onlari he yeni arkadaslar inanir vs bilmem
Hic almayip aldim diyenler var
Ustten alip soylemeyip
Buralardan 3.5 kg alip miktar bölümü kapayim ekran resmi yapip cikisa gecince ful almistim dip di biliyordum vs bu ayaklari ezberlerdim eskidi bu isler
1BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Sana gelince dekont isterler
Baskasi 4.60 dan almis 7 den satmis dekont yok
2BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Kismetten öte yol yoktur siz alay edin sorun dgl nasil eglenmek ısterseniz oyle yazın
Ters düz boyle gunlerim geciyor mutluyum sorun yok bnm için
Klavyeden alsam sürekli kazanmis olurum bende hikaye olmaz nerden alirsam açık açık yazarim
8 olur 9 olur ordan 7 ye düşer fark etmez
Acemi_yatırımcı_55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_yatırımcı_55 ()gümüş yükselişe geçince diyelim 720 geldi sen orda satarsın sonra 8 dogru gider 780 gelere gerileyince yine atlarsın alım fırsatı diye 650 de gözünü acarsın yani diyecegim 8 de 9 da olsa sana ekmek yok haha
0BeğenmedimŞikayet
Emtia_canavarı ()Haha hocam valla çok güzel özetlediniz biraz canımı sıkıyordu bu durum. Size bi soru o zaman son bi 4-5 kg alma durumum var yatırım tavsıyesı vermıyorsunuz biliyorum ama buralar iyimidir daha bekliyor muusunuz düşüş
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Beni anlatmışsın almamak için arsa aldım şükür içim daha rahat sadece elimde 1.7 kğ gümüş var o bile terste 6.14 ten
3BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Insallah hocam dip gorunmeli tipki 6.8460 5.37 gordugu gibi
Snra ayni sekilde 7 üstü
Nasil suan 3x 4x bekliyorsun glmiyor zamanla buralardan uzuldugune degmedigini anlicaksin
5.37 dusunce 6 olsun satip almam diyenler 6.50 6.70 den aldi gidiyor diye
Bu gumus boyle artik almaman icin bi ev bi araba alman lazim ki gercekten tl olmicak ki beynin bunu bilicek yoksa bagimli olduk; )))
8 de olucak ortanda ters olanlar olucak
Emtia_canavarı için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Çok laf atmıştı arkamdan ondan mütevellit kızgınım o kişiye
Acemi_yatırımcı_55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_yatırımcı_55 ()kardeş o attıgı iftiraların insanlara satşmanın bedelini ödüyor zaten mevlam buna gel dedi senin aklını alayım gaza gel parasını tepeden bagladı bak dünya kadar zarar yazdı ama bu ders almaz
Tekmami için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Meyve veren agaç taşlanır misali benim durumum
54sakarya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emtia_canavarı ()Valla açıkçası yorumunu okudugum 3 5 kişiden birisin açıkçası benımde canım sıkılıyor 6,17 17 kg var 7 den cıkamadık ne hallere dustuk tez zamanda cıkalım guzel karlarla
-1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Bak hala çamur atıyorsun bana yapma derim! Şerli sözler dönüp dolaşır iftira edenin başına döner
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Hayirlisi hocam benim onstan umudum var orta vade 36 usd gosteriyor ama sabırları cok zorlar
Hele burda yorum okursan tumden biter insan
Emtia_canavarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
54sakarya ()Benim hocam falan yok. Kimseye bakarak yatırım yapmam. Ama sana bakarak hiç yapmam.
-1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Sataşmaya gerek yok zaten arkadaslarin morali bozuk bide bosuna bos yazi okumasinlar
Benim yuksek alimimla senin suan yazdigin farkli sen atiyon ben faliyet yapip aliyom
0BeğenmedimŞikayet
Emtia_canavarı ()Umarım yakın zamanda çıkarsın ve çıkarız dostum.
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Bozma moralini hocam vaktin varsa yeter insallah acil para lazim olmaz
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)