Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
Sinan2462 ()Hocam birşey soracaktım. musadeniz olursa
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bazıları sessiz filmi izler film üstüne senaryo ve replik yazarken, bazıları film cekılmeden senaryosunu ve repliklerini hazırlamıs olurlar...
Şimdi sesi kısık izlesede senaryoyu ve filmi bildiginden konuyu anlar.
Sessizce izlemeye devam,
Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Etme bırak kafanı dinle nasılsa çıkacak üzme kendini sakin
Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()çok sağol kardeşim... teşekkür ederim... herkes için hayırlısı olsun inş.
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()son tl nizi henüz yatırmadınız gümüşe sanırım değil mi?
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Belkı altına kucuk ıgne atabılır, ben faız kararının pıyasa beklentısı altında olacagını beklentıyı karsılamıycanı belkıde teget gecebılecegını dusunerek, temel verılerle bırlestırıp teknıgı o sekılde paylasmaya ve o yunlu cızmaya calsıyorum,
Yanılabılırım ınsanız ama sahsı dusuncem metallerın ıyı yere gelecegı yonunde ve ve haftalardır aynı gorusteyım
EMİREFEX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Cok takip edemiyorum emirde yok
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Piyasa beklentısını karsılamayacagını soyleyebılırım. ya teget yada cok dusuk bır rakam olacak ve metallere yarıycak dıye dusunuyorum
ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Eline sağlık kardesim
1BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Sende saol
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()sağolasın kardeşim...
2BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Benim. sahsi görüşüm 250 ama bu sadece benim görüşüm kimse bilemez
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()inceliyorum herzaman... emeklerine sağlık sağolasın... sadece kaç puan arttırmasını bekliyorsunuz diye sormuştum... teşekkür ederim..
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıklı yorumlarda detayları yazdım beklentım yonunde, bı ıncele kardesım uzunca yazmıstım
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()merkez bankası kararı beklentiniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()mb kararından beklentiniz nedir hocam... dolarda düşüş beklemiyorsunuz anladığım kadarıyla..
1BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Kesinlikle kardeşim sonunda gulen bizdik millet hep zarara bozdu ve yine kısmetse aynisi olacak
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Gökhan77 hatırlıyormusun kardesım bu durumu bırlıkte gecmıste yasamıstık, nedense bana o gunlerı anımsatıyor, yıne dıeyımı
Sabır degerımız kazancımızla eşdeger olacak
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Sizin grafik işlerse kanal dibi görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
power_of_the_money ()düşünelim adam dolar getirdi ülkede dolar geçmişte olduğu gibi o kadar fazla oldu ki artık 1 tl / 1dolar sloganlarına geldi bu adamlar bu sefer çıkacağı zaman şuankinden daha fazla zarar verecekler ülke ekonomisine şuan mevcut borçlar için dolar sıkıntısı adına geleceği daha da karartma adımı inşallah atmazlar diyeceğim ama ne yazık ki olacak gibi
burak06c için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()evet bu açıdan merkezden çok hazine bakanı neler yapacak o önemli
power_of_the_money için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
burak06c ()1000 baz puana zorluyor yabancı yatırımcı faiz 400-500 lerde artış olursa baskı devam eder kafamıza sıkıyoruz resmen
power_of_the_money için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
power_of_the_money ()yabancı yatırımcı 600 baz puan artırı olsa da güven hissetmezse yatırım yapmaz ancak iyi bir güven ile 300 puan ile de yapabilir genel bakış sadece rakamlar olmadığını ve de sürekliliğini arıyor
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()geçen hafta merkezin elindeki döviz rezervi neden artmış
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()piyasa aykırı hareketlerı sevmıstır her zaman, hanı hep derız, herkesın bıldıgını bılen para kazanamaz.
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Böyle daha güzel sanki faiz artırmadan güzel iniyor dolar demekki müdahale yapmadan da oluyor
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hatırlatma;
Bedava peynir fare kapanında bulunur.
Dibin dibini bekleyen alamaz, açgözlülükten
Tavanın tavanını bekleyen satamaz, kanaatsizlikten
Çok kazanayım diye parçalı işlem yapamaz, şükürsüzlükten
Satıp kazansada hayrı göremez, tekrar alttan alamaz, sabırsızlıktan.
Bu piyasanın altın kuralıdır;
Sabır- Şükür- Kanaat...
Alımızın tok gözlü, satışınız kanaatli, kazancınız bereketli ve şükürlü olsun.
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()eyvallah hocam bu ara piyasa bizi çok terse yatırıyor :)