Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Teşekkürler hocam sagol
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()dıbın dıbı gorunuyor ama, her dıp denılen noktanın da dıbını gordu usd kaynaklı, o yuzden net konusmamak gerek, henuz tam ourmadı hafta kapanısına kadarda oturmaz dıye dusunuyorum.
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam burasi dipmi gümüşte
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet kardesım son yorumda da yazdım, hayırlısı dıyelım nasıbımızı bekleyelım. her cıkısın dususu oldugu gıbı, her dusususnde bır kıcısı mutlaka olacaktır.
Tarihbil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tarihbil ()Vip kardes yine bir suru yeni nickler siteye giris yapmis goruyorsun degil mi nisan ayina kadar bekleyecek miyiz ya da yil sonu yeni zirveler gelir
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Annemin işide tamam 452.12 den aldım altını başkan kuveytte özel kur uygulattım. Senin kurdan aldım. Allah utandırmasın :))) treni kaldırabilirsin :)))
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()VIP selamlarımla. Umutlu muyuz yukarısı için?
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Daha ne kadar bekliycez zarardan cikmak icin
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()@66vip yorumunuz var mı mevcut durumla ilgili?
1BeğenmedimŞikayet
namso33 ()grafikteki 5,85 desteğine vurdu geri tepti bravo
1BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Ah 380 li rakamlar demeyin hocam 2 ay bekledim :)
1BeğenmedimŞikayet
Tarihbil ()Ben de bekledim kazandim allaha cok sukur biraz sabir lazim millet bir gun veya bir haftada yuz de yuz kazanmak istiyor. Sabir. Sabir hep beraber kazanacagiz insaallah
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Herkes kar eecek emın ol, cok sey yazdım ozellıkle grafıklı yorumlarda detay verdım,
sundan eımınım kı, sadece ne kadar sabır o kadar kar, bu gunlerı 3, xx lı rakamlarda yasadık gumuste, altında 380 lı rakamlarda yasadık,
sabır kazandırcak yıne inşallah
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Ben 6.27 çektim ortalamayı ettiğim karları eklemeden. Annemin işini beklemeye Aldık dayım bizden farklı düşünüyor. 475 baz puan bekliyor. Annem yüklü alacak dur bakalım ne olacak annemin yüklü alımı olacağı için ben zarar etsemde o kar etsin istiyor gönlüm nasipte varsa el getirir yel getirir nasipte yoksa el götürür yel götürür başkan nasip nasip rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin
0BeğenmedimŞikayet
canom ()merhabalar uzun süredir sizi takip ediyorum görüsleriniz benm icin değerli
en para 1 2 haftadır altın makasınıni 4tlden 70 80 kurşa çekmiş durumda
buna karşılık denizbank
2.5 tl olan makası bikac gündur 4tl de tutuyor bunun nedeni ne olabilir sizce görüş ayrılığıdiyebilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Kervan001 ()Emeğinize sağlık efenim
0BeğenmedimŞikayet
bayhakan ()Eline emeğine sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Altıncı_Halo ()Hocam teğet demeyeydin iyiydi :) işin esprisi tabi şimdi yanlış anlayan falan olmasın
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Ya nasıp;
Belkı Altına kucuk ıgne atabılır, ben faız kararının pıyasa beklentısı altında olacagını beklentıyı karsılamıycanı belkıde teget gecebılecegını dusunerek, temel verılerle bırlestırıp teknıgı o sekılde paylasmaya ve o yunlu cızmaya calsıyorum,
Yanılabılırım ınsanız ama sahsı dusuncem metallerın ıyı yere gelecegı yonunde ve ve haftalardır aynı gorusteyım
Erdgn79 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LS_0000 ()Emekleriniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun. Benim gibi terste olan bir sürü insan var. Bazı insanlar bundan zevk alıyor hayret ediyorum. Biz yatırım yaptık bugün iner yarın çıkar hayırlısı olsun @66vip
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam merhaba ben son parçamı 455 ten birazdan bitirecem mantıklımı sizce ?
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Eyvallah, ne güzel tespitler
1BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Bu sözün tam benlik çıkamadığım. gibi çok terse düştüm inşallah faiz artırımı gelmezz
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Son parcamida 457.7 aldım , artık bekleme zamani...
0BeğenmedimŞikayet
Araqorn ()Olay budur. :)
0BeğenmedimŞikayet
okan_20 ()Ağzınıza sağlık hocam saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Altıncı_Halo ()Aynen öyle hocam. Ağzın bal yesin :)
0BeğenmedimŞikayet
PijamaliFare ()Ağzına yüreğine sağlık abi
28BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hatırlatma;
Bedava peynir fare kapanında bulunur.
Dibin dibini bekleyen alamaz, açgözlülükten
Tavanın tavanını bekleyen satamaz, kanaatsizlikten
Çok kazanayım diye parçalı işlem yapamaz, şükürsüzlükten
Satıp kazansada hayrı göremez, tekrar alttan alamaz, sabırsızlıktan.
Bu piyasanın altın kuralıdır;
Sabır- Şükür- Kanaat...
Alımızın tok gözlü, satışınız kanaatli, kazancınız bereketli ve şükürlü olsun.
SAYGILAR...