Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (85)
0BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ()Merhaba emekli beynasılsınız nerelerdesiniz,
BABA_DERVİŞ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ()Merhaba hocam. gr altınyada metalleri toplantı sonrasında almayı düşündünüze göre faiz artırımında dişe dokunur beklentinizmi var, ve gr altın kaçdan alıcaksınız?
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemi1015 ()Ons tehlikeli sularda geziyor hocsm
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Hayırlı geceler ustam Allah'a emanet olun selam ve dua ile
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Hayırlı geceler allah rahatlık versin
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Inşallah ustam sayılı saatler kaldı
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı gecelerınız olsun, cok seyler soylendı cok seyler yazıldı.
Hakkımızda hayırlısı olsun, alt yorum ve grafıkte ongorum ve calısmamla bırlıkte dusuncelerımı paylasmıstım.
En buyuk yatırım saglımız, saglıklı geceler.
ALLAH'a emanet olun,
Ömrümüz var ise sabah gorusmek uzere...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()hayırlısı olacak, sabrın sonu selamet
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Aleyküm selam ustam dün rüyamda ons uçuyordu tersi olmazsa çok güzel olucak ))
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Ahaha çok güldüm buna
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()Yarın dediklerin çıktığında gelecek olanlardan mı bahsediyorsun abım, ben tersteyim bekliyorum ama fazla girip bakamıyorum hem hep aynı seviyelerde hem de işler biraz yoğun ama yazdıklarını okuyorum lıke hakkından dolayı bazılarına direk veriyorum hayırlı akşamlar olsun
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()fikrimde degısılık yok, asagı yukarı oynamlar olabılır ama kucuk hareketlere aldırmadan hedefın olumlu oldugu ongorum devam edıyor. yuzde 90 metalde toplantıyı beklıycem
35zirve35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABA_DERVİŞ ()BABA_DERVİŞ (1 dakika önce) Cevap yaz
@35zirve35 nin yorumları bana gelmiyor
BABA_DERVİŞ için cevaplandı (yorumu göster)
https://yorum. altin.in/tum/gram- altin
0BeğenmedimŞikayet
Cööke ()Gözümüz abd de avrupada teşvik paketleri gideceği yer ons 2200 elimde 270 tl den 11 aydır bekleyen gram var asıl meselem martda 650 çıkıp altdan tekrar alabilirmiyim :)
0BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ()Tşkr ederm hocam gr altında beklentiniz devam ediyormu? buralar alım yeri demişdiniz.
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()Derin bir Laf anlayanlar için çarşaf gibi denizde yol aldırmak kolay Dalgalı denizde gemiyi önce kim terk eder biliriz
0BeğenmedimŞikayet
Cööke ()Eyvallah dostum
Murat1414 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeginize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yuzde 90 da bende, risk aldıgımı dusunmuyorum, aldıgımız rakamdan cok gıdecegı yer onemlı dıye dusunurum
Cööke için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Hayırlısı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Atoral ()Harika bir karar kardeşim. Hayırlısı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Merhaba hayırlı gecelerınız olsun
2BeğenmedimŞikayet
Cööke ()Piyasa kendini fiyatladı diye düşünüyorum 20 yıldır faizle mucadele eden sistem kendini inflak etdirmez dostum şahsen risk alıp elimdeki paranın yüzde 60 ile girdim gıram a hakkımızda hayırlısı olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ())))#merhaba hocam.
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı gecelerınız olsun...
Her gun havada ucusan grafıkleri, yon belırleyen ustaları arar oldu gozumuz, ama her zaman burda olan, dalgalı denızde de yorum yapan degerlı ongorulerını esırgemeyen kardeslerıme selam olsun...
Yarın ogleden sonra yon bellı olunca gelecek arkadaslarımada sımdıden hos geldın deyım erkenden...
1BeğenmedimŞikayet
Yanilmadiniz ()Hocam sizin yazilari gordukce fikirlerim degisiyor emeginize yureginize saglik...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Kazancınız bereketlı olsun, faydamız olduysa ne mutu kardsım
sm01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sm01 ()Sayın 66vip bu zamana kadar dışardan değerli yorumlarınla aldım sattım. Allah razı olsun. Üye olunca teşekkür etmek istedim
0BeğenmedimŞikayet
Slmgkdl ()Teşekkür ederim bol kazanclar