Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Evet sabir guzeldir :) sen de durumlar nedir :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Sabır acıdır meyvesi tatlıdır hocam :)
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bandura ()Daha önceki kazandığım kar gitti birde bir miktar anaparadan içeri girdik ama araba aldığımız için önemsemedim. sağ olasın inşallah:)
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Rica ederim kardesim ne demek
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Geçen yıl yaptıysa bu yıl da yapabilir! ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Tamam teşekkür ederim. Takipteyim sizi ve @M_yıldız beyi
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Yani yapmasi gerekir diyeyim :) ama yapar mi yapmaz mi onu bizim ulke ekonomisi belirler
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()7.8 tekrar yapar mi
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Yani gap olursa 10.5 10.6 gibi yada 11.3 hedefi var ama ben 7.8-8.03 gormeden oraya cikacagini simdilik beklemiyorum. Sadece tedbir amacli tutuyorum ya olursa diye
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Tamamdır. Ben de TL ye geçeceğim nasipse. Dolar diyelim GAP olursa ne kadar yapabilir?
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Sende sagol kardesim bakinca dolar icin yorum yaparim
Deniz58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Tamam hocam buradan bilgi yazarsanız çok makbule geçer sagolun
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Suan pc acamadim hala telden rsi vecmacd falan zor oluyor pc den inceledigimde eger 9.34 kirabilecek potansiyel gorursem o zaman yukari emir girerim ama o potansiyel yoksa 9.3 emir girer kar cebe yakisir der 1 lira karimi alir beklerim.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Ben dolarda cok fazla dusus beklersem minimum 50 kurus 80 kurus arasi tl gecerim. Ons o sira yukari bile ciksa illaki duzeltme yapar ilk dolari alirim dolarin dip seviyesinden sonra onsu alirim dolarla ytd
0BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Teşekkürler hocam bende ayni sebepten iptal ettim. Bu haftaki beklentiniz aynı mı satış için :)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Dolardan inşa mi geçeceksiniz. Yoksa TL ye geçmek daha mı avantajlı o anki duruma bakacağız değil mi? . Ons nereye kadar düşerse almalı? Sayın @M_yıldız beyin bahsettigi 5. Dalga olursa baya düşmesi gerekir.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Ben dolarda tepelere yaklastigimizi dusunuyorum. O yuzden alim icin dolarda tepeyi belirleyip once nereye kadar dusus yapacagini cozup ondan sonra ons a gecip yapacagim
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Her ikisi de. Mayıs'a kadar al sat veya daha karliysa beklemeli alım yapmak istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Dolar tehlikeli eger dusus olacak bir durum olursa ons da da gevseme olabilir.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Ben de tl de olan kisim icin gumus alim bekliyordum ama ons ta da yukselme ihtimali varsa alim icin beklemeye devam mi etmeliyim
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Alim icin once dolari satmam gerekiyor
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Dolari satarken mi alim gumus alimi yaparsam mi
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Haftasonu emirleri iptal ediyorum ki gap gibi bir durumda ucuza mal satmiyim diye
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Normalde altin duserse zaten surukler ama gumus dusmezse altinda dusmemek icin direnebilir.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Altinin onsu olumsuz kapatti ama gumus ons olumsuz degil
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()İyiyim kardeşim sağolasın :) tekrardan hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin, tekeri düz olsun inşallah :) gümüşten çok zarar etmedin umarım.
Bandura için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Nereden almayı düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Bende katilayim size. Mümkün olursa etiket yapar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
Bandura ()Hacı abi iyiyiz sen nasılsın arada gelip yorumları okuyorum. sonunda araba aldık çok şükür gümüşte kurtuldu bende :))
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Risk alınırmı peki
Ah hocam sizi bekledimde:( kala kslacam