Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Altına yarar diyorsun
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Aldin ya sen :)
Bu arada yanlis yapiyorsun ben sana diyim. Aldigin urunu anlik satma hep zarar yazar.
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Abla dolar 20 lira olsa ne olacak dogalgazi yuzde 300 mu arttiracaklar. Hadi arttirdilar diyelim bizim maaslarda burda mi kalacak. Zaten aclik sinirinda yasiyoruz daha ne kadar dusebilir alim gucumuz ; ) bardak doldu bu saatten sonra ciksada dussede bana birsey olmaz. Cok duserse ve arkasindan kademeli cikarsa o kademe yine bane gelir.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Onslar mi olumlu abi ya:)))almadikya:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Dogalgaz faturasını öderken görürüm seni.. haaa ama pardon sen zenginsin an itibariyle... fakiriz biz:))
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Dolarin fedle isi yok onsla ilgili dedim :)
Dolarda kac aydir bir 9.62 bekliyorum gelsin de bitsin bu hasret :)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ():)))bereketini gör abi. okadar azimli bekledinki inşallah hakkını alirsin
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Bana farketmiyor olsa olur olmasa olur olsada olumlu kapatti olmasada olunlu kapatti :)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Yasemin ablada kasım da yazdi. m. yildiz şaka yaptı sanirim
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Fed var dedi @M_yıldız
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Fed yokmuş ki , kasımda imiş fed
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Sende sagol abla ulkece dolari izliyoruz gozlerimiz kapali :)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Fed bence olumlu karar verir belki altin ons boyle olumsuz kapattigina gore :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Çok moral verdin sagolasin:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aşağı yukarı bende öyle düşünüyorum tabi zamanını bilemiyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Fedin dolarla ne alakasi var ki :)
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gelinoy ()@_LegendComeBack_ inanın yazismalardan aşağı gap yapacak gibi anlıyorum bozmalı mi beklemeli mi bilemedim şu an aşağı gap gözükmüyor degilmi grafikten anlamıyoruz o yüzden danışıyoruz kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Yazin ciksaydi bana supriz olurdu suan da da duserse bana supriz olur. Gap olur o olur bu olur 25.3 e cikar ordan cakilir 15 olur. Buna da ihtimal veririm ama burdan asagi gap bende yuzde 0.00001
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hocam o zaman dolarları bozalım mı burdan şimdi? Pazar açılışta düşermi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Umarım kötü sürprizlerle karşılaşmayız kardeşim :) bu fed kararı hepimizi yüksek karlar almaya götürür inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Simdilik durum ayni ne yukari ne asagi yatayda duruyor yukari ihtimali asagi ihtimalinden daha fazla ama
Acmi_hnm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acmi_hnm ()Gumus için son durum nedir yoluna devam mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Bir gap yaparsa sizde tl olarak kar uaparsiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Gumuste ki yukselis fed kararindan dolayi olabilir. Ama asagi gap olabilecek bir sekilde degil indikatorler. Yukari gap olur anlarim ama asagi gap sanmiyorum.
Pazar gecesi olumsuz olsa bile piyasalarin acilmasiyla olur diye dusunuyorum
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Haftasonu dolarsiz girmem ben en fazla 10 kurus pazartesi duserse alttan satarim :)
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sen bilirsin:)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Ne bileyim kardeşim yazışmaları sırasıyla okuyunca öyle algıladım. Hazır yükseliyorken çıkayım mı diye düşünmeye başlamıştım. Baksana gümüşte yükselmeye başladı dolar gibi yeniden.
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Tamamdır. Ben de size uyacagim.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Bende satis yok kardesim
Halka için cevaplandı (yorumu göster)