Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Geçmiş olsun hocam hayırdır neyiniz var?
Serkan__bjk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Allah şifa versin. Benim de biraz sıkıntılarım oldu sağlık konusunda atlatmaya çalışıyoruz insallah
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam çok şükür iyiyim. Bünye hassas olunca hastalık kaçınılmaz oluyor malesef hocam:) siz nasılsınız
1BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Bir ara hastaydiniz iyi oldunuz ins
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Evet bu dönem çok yoğun ve yorucu geçti hocam. Tatil iyi gelecek doğru diyorsunuz:)))
1BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Tatile az kaldı hocam yoğun bir süreçten sonra iyi gelecektir :)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()İyi diyelim iyi olalım inşALLAH hocam
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Ooo ne güzel bir selam :) İyiyim Ravza Hocam siz nasılsınız :)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam nasılsınız bir selam vereyim dedim:)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Evet. Tesekkur ederim sayın @M_yıldız
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Kardes msj im gelmiyormu sana
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hocam hayırlı geceler, ons yine boynunu büktü derdi ne illaki 19_20 leri görmek mi ytd olmadan teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Umarım işine yaramıştır ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Sağolun hocam)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeterli:)))
1BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Iyiyim bende hatırınızı sorayim dedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim Serkan hocam siz nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Nasılsınız hocam
1BeğenmedimŞikayet
muz69 ()emrah bey hoş geldiniz.
ulu_dağ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()hedefler cok erken geldi ve cok ustune cikti bu sefer, gercekten bu kadar beklemiyordum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()6.20 söyleyen kimmiş bir bak bakalım . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Estagfurullah hocam @WiTCH'ye sormanız daha doğru olur doların dilinden o daha iyi anlıyor. Size daha sağlıklı bilgiler verir diye düşünüyorum
Ya_ve_sin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Ravza hocam biraz fazla oluyoruz ama dolarda mb oncesi destek direnc noktaları netreler olabilir öngörünüz nedir ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Amin. ALLAH razı olsun. Çok fazla takip edemiyorum hocam. Ekran başında uzun süre kalmak başağrısı yapıyor. O yüzden belirli saatlerde takip ediyorum nasipte olunca denk geliyor diyelim:) Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Sizden sonra aldim bir tek kraliçede tereddütte kaldim almadım nasip değilmiş teşekkür ederim sagolun Rabbim sizin her daim yardımciniz olsun rakamları yakalama seviyeniz cok iyi tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam umarım dün biraz ürün almışsınızdır dün size aldıklarımi yazmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Teşekkürler kazancıniz bol olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Umarım indirmez hocam hayırlısı olsun yinede
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam benim elimde ürün kalmamıştı cuma günü son parçalarımi satmıştım . Bu sabah 13.40'dan sterlin, 8.03 den gümüş, 9.97'den dolar aldim küçük parçalar aldım hocam kısa vade için. Kademe alımlarına başlamadım henüz. Gidişata göre işlem açmayı düşünmüyorum hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Dolar faiz indirimini asagı yukarı fiaytladi zaten mb indirime gidecegini öngörüyorum.