Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lotbrook ()Aykutun dedigi gibi başsız tavuk gibiyim yolunu bulacz:)
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bırazda kasa kazansın :)) spk işi bozdu napakk :))
Ragnar_lotbrook için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lotbrook ()Allah korusun. biz ne yapacaz şimdi sen ve dıgerleri olmadan alışmıştık
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()başkan öldü :))
Ragnar_lotbrook için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lotbrook ()Başkan:(((
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()kendımı gazlasam kazanırımda daha cok amme hızmetı benımkısı :))
Atak01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Karagece ()Bende senin gibiyim maalesef ustam :( düzeltme geldiğinde kat ve kat zararımızı çıkarırız inşaallah.
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Geçen 2.01 den aldım 2.10 lardan satmıştım cok tatlı. bir parası var iki ay önce 2.40 lardan almıştım 45 bin TL yi aşan bir zararla 1.95 lerde kendimi buldum az daha zarar kes noktasına gelmiştim ki. neyseki kademeli alımlarla 2.37 lerden karla çıkmıştım. Xtz nin tersi ağır olur farkındayım sabır ustam hayırlısı insalalh sizler kazaniyorsunuzdur ben resmen açlık orucuna gectim
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Öyle ustam öyle hayır dedik geçtik bu btcnin yönünü bilememek para kazanmayı geçtim Total da 3250 usdt paramın likite olmasıyla sonuçlandı iyi geçen bir ayda totalda 9000 usdt yi geçmişti karim 14500 lerden beri duvara tosluyorum ancak çok şişti artık illa biryerden o eski düzeltme hareketini yapacak sabırla bekliyecegim
Karagece için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()aslında hepsı yuruyor kımısı % 20 kazanclı kımısı % 2 lı ve az olanlar kazancı az dıye aldırmıyor ama ufak ufak gıdıyor. bana göre boga tuzagı var . stopsuz gıtmemelı . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Ben de al tuşuna basamiyorum kaldıraç bile denerken bir anda kendimi sat (short) kısmında buluyorum dün 2.3 bnb yi likite ettim yine longa elim gitmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Tek yurumuyen xtz var o da kırık bir sandalye gibi üzerine otursan yıkılacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()matic graf. paylaştım giremıyorum işte bu yuzden. 22 sıne kadar tedırgınım bende :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Karagece ()Canın sağ olsun usta, herşeyde bir hayır vardır
1BeğenmedimŞikayet
Karagece ()Teşekkürler ustam. İnşaallah belirttiğiniz gibi olur
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()İyi bir düzeltme gelse gerçekten al yata gecicegim üç gün önce BTC sadece 250 dolar saldi altlar mahvoldu sadece ltc dimdik durdu sıçrama yapacağı belliydi dedim bir 15300 e uğrar full ltcye dalarım bı senedir bu piyasadayim hiç bu kadar kendimi mal gibi hissettiğim bir an hatırlamıyorum hayata küstüm resmen sabırla bekliyorum kaçan kaçtı artık mizirdamaya gerek yok bana ait olan fırsatı bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()cekılmesını beklıyorum 1 ve 2 hareketini yaptı buraya gelerek. ytd
Karagece için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sırf bu rakamların sıralamasından gıremedıgım işlemler var benımde.
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Bu hareket gelmezse kacirdigim fırsatlar yüzünden balkondan atlarım 20 gündür bekliyorum tık yok ama çok şişti biryerde yapacak
0BeğenmedimŞikayet
Karagece ()Düşüşten sonra mı çıkış bekliyorsunuz btc de hocam
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()dimi dimi :)) ama yılan dansını nasıl yapıcak baska :)))
BzkrTR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()aslında yanlıs numaralandırmısım. 1 ve 2 yukselıs hedeflerıydı onlar egale oldular zaten :)) ytd.
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()kimin ne bekledigi önemli degil elımdekı hedefler bu sekılde sadece. ytd
gattuso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Bunu beklediğimiz için izledik ya hatta 14 binlere düşurelim en azından beklenti öyleydi..