Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Divaneden ()Baskan koltuga oturana kadar basamiyorlar
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf796 ()Durum sanki iyiye gitmiyor gibi hocam ytd
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()1891 say sen onu, onsta problem yok, problem usd de. kestırılemıyor ne yapacagı,
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam yine 1888 altına indi
0BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Eyvallah saygılar
10BeğenmedimŞikayet
66vip ()An itibariyle;
Altın ons; Şu anda 1891 i kırmaya calsıyor, kırarsa hedefi 1901
Gram/TL de ise 472 hedefli çalısıyor
Gümüş ons; 24,43 ü kırmıs kalıcı olmaya calısıp, 24,93 hedefli calsıyor.
En azından şu anki kırmıs oldugu dırencler ustu kapatmalı ama hedefledıgı dırenclerı kırrak kapatırsa hafta içi için olumlu bakılır,
Şahsi dusuncem 480 ler altın ıcın,6,51 ler gumus ıcın zorlanır ay sonuna dogru dıye dusunuyorum.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
cgty_erg ()Emegine sağlık abi
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kar satısları gelebılır ,
derınlesmeden kar satısı olarak kalır ve
24,93 ılk ons hedefımız ustunde kapanırsa ay sonuna ıyı yerlere gelebılır.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()usd onemlıdır ancak ons dahada onemlı bızım ıcın,24,40 kırmaya calsıyor,24,93 ustunde kapatması haftalık kapnıs acısından onumuzdekı hafta ıcın olumlu olur.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Moral onemlı ama sabır daha onemlı, moralı bozulan satıp kurtulmak ıster zarar eder, bırılerı moral vermelı ve gorduklerınıde tepkıden cekınmeden paylasmalı.
degerlı arkadaslar var sayfada takıp edılmelı.
Temamudanya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rizelli53 ()Allah razı olsun kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()inşallah kardeş... sağolasın...
0BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Hep pozitifsiniz ne güzel yorumlarınız da isabetli
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hakkımızda hayırlısı olsun, grafıktekı al noktasından sonra toparlanma basladı, umarım abd ıle kalıcı olur ve yukselısle haftayı sonlandırırız,
Hafta sonuda bır degerlendırme yaparız.
Sayfadakı degerlı yorumcu analızcı ve garfıkle emegı gecen her arkadasıma ayrı ayrı tesekkur ederım.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_Altıncı_ ()Peki 500 baz puan faiz artışı olursa neolur sizce
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()kardesım garfıkte ve acıklamalarında belırttım,5-10 asagı belkı gelebılır ama artık derınlesecegını sanmıyorum,
aksama belkıde bır hareket olabılır, abd kapanısına yakın, su an çin alım- abd satıs yapıyor, bızımkıler 19 unu beklıyor ama artık yavas yavas abd den alımlar gelebılır.
EMİREFEX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Hocam dönermiyiz burdan hocam ?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()günlük grafiklerde daha aşagıya gitmsi için yeri oldugunu gsteriyor ama dedigin gibi net bişey söylememek gerek bunun kararını pala dayı vericek :=)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıkte dıp gosterdıgım rakam, gelırmı bılmem ama teknıkte gordugum en dıp o rakam zaten, belırtmıstım
TOLGACAN96 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Dolar'da 7.50 yolculuğu çok zor değil gibi. Bugün 7.61'i gördü. Gümüş 5.85 mümkün olabilir?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Tamamladım gıbı alımları cok az son garantı ıcın kursunum var, her zaman bulunur ama ben 5-10 dısında asafıları goremıyorum, yınede net konusmamak lazım bu pıyasada olmaz denen hersey olur, ya NASIP
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()5-10 pips degil %10 düşme tehlikesi var ama. kademeli alım satım için başlanabilir belkide ful girilmemesini belirtmek isdedim sen zaten işini bilirsin :) ona lafım yokk
0BeğenmedimŞikayet
cmdmrl ()merhaba saat dünün aynısı gibi ilerliyor iniş çıkışlar aynısı olursa minimum 5.9 hesap ettim banka makasıyla 5.92
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eyvallah akıncı,
Ama ben 5-10 bips asagı yukarı oynasada bu rakamların ıyı yerler oldugunu dusunuyorum. dıbı yada zırveyı yakalamaya calsırken fırsatlar kacabılır.
o ongoru olmaz dıye bı sey yok ama ben cok altları goremıyorum her ıkı metal ıcınde olumluyum.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()emegine saglık kardeşim gümüş için şöyle bir durum tehlikeside olabilir sanki ;
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()çok sağol kardeşim... isabetli yorumların var... yardımların için çok sağol...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ay sonuna 6,50 lerı zorlarız, sonrası 6,90 hedefler,19 u ıcın grafıklerde belırttım. ben daha cok sonrasına bakıyorum
ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()ok. çok teşekkür ederim cevabınız için. peki 19'u için öngörünüzü de alabilir miyim? dolar ve gram olarak...
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Selamün aleyküm başkan @66vip hayırlı cumalar 6.44 düşürdüm ortalamyı daha önceki karlarıda eklersek 6.21 ortalama. Son bi tık alım için TL ayırdım nasip bakalım. Takibe devam hersey için teşekkürler