Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (91)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()açıklama geçen haftaydı.
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Ne zaman açıklama abim.
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()kesinlikle rahat ol.
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Senin hala 2000 inancın var mı kardeşim ? @omubu
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()1850 gibi parçalı başlanabilir. ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()mesela kac beklenti?
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Ne zaman abi aciklama
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Bağlayıcı başka bir nick'li hesab seninmi seninse ses ver.. kardeşim
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Haklısın kardeşim.. bu iş sabır işi şimdiden alım fırsatı yarattı.. dahada verebilir geri gelmesi ni bekliyorum 510 dan istiyorum diyordu 480 bile yakın ytd
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()formasyon tıkır tıkır işliyor. çok güzel yerden alacağız sabret dedik. İnşaAllah görmüştür. daha güzel yerlerde gelecek.
0BeğenmedimŞikayet
Blackandred ()İşe bak tahmini tam tuttu üstadın a b C yi birgünde yaşatıyor bu meret
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Dedim benim yolum uzun daha çok curcuna göreceğiz diye ama dinlemedin:(
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Bağlayıcı kardeşim bekle dedim kaç defa sabret dedim... nerdesin.. bak... özlettin kendini.. selamlar kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Bu işlerde zamanında zaman konusunda çok ağzı yananlar oldu o yüzden orta vade demek en uygunuydu:)
Şehzade85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şehzade85 ()Geliyor ne ora vadesi
1BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Haber maber hikaye grafik şahane ?
0BeğenmedimŞikayet
omer_hattap_292929 ()geçenlerde bir mülküm vardı satacaktım. olmadı. adam beni kızdırdı vermedim. şayet satsaydım. gram 475 civarında idi. satar satmaz yarısı ile hemen alacaktım. diğer yarısıylada 500 civarında alırdım. dibi beklersen . hiçbir zaman alamazsın. cesur ol . parça parça al. ister düşsün ister çıksın. altında önümüzdeki sene kimse terste kalmaz. geçen sene bu aylarda 282 den çok yüklü almıştım. sonra 272 ye düştü . hiç üzülmedim. ve hal o altınlar duruyor. umarım açıklayıcı olmuştur. son karar senin kardeşim.
_dolores_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Yok artık ihtiyacım bi beş yıl kiraya çıktım ev durumum yok
omer_hattap_292929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omer_hattap_292929 ()paran tl mi dolar mı ? bu paraya ne zamana kadar ihtiyacın yok.
0BeğenmedimŞikayet
omer_hattap_292929 ()senin paran tl mi?
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Şimdi ne diyorsun peki
0BeğenmedimŞikayet
omer_hattap_292929 ()ta kendisiyim kardeşim. ama yaklaşık 330 gibi sana al demiştim. sen prajnaya uymuştun. şimdi sana ne diyeyim. 459 da burada bir arkadaş sordu onada al dedim akdı. şimdi dua ediyor bize.
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Cümlemizin olsun insALAH kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Hayırlı akşamlar Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hayırlı akşamlar kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Ancak bu defa terside olabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
_dolores_ ()Ebubekir abi gerçekten senmisin? Senin kendine has bi uslubun vardı, şahsım aldım falan derdin. Çok isabetli nokta atışı yapardın eğer bu hesap gerçekten seninse ben napıyım abi bi akıl ver benim hikayeyi biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Hadi bakalım nede olsa yine aynı yerlere gitmek isteyecektir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Şu Fed açıklama yapsın da aşağı gitsin iplikcinin dediği gelsin:)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hayırlısı olsun kardeşim nasip kismet