Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Ben de faydalanıyorum grafiklerinizden . zaten kendini bilen şu olumlu yorumları okuyunca susar. meyveli ağaç taşlanır demiştim. başarılar size.
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bas tacısın kardesım sevgıler saygılar
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dusunenadam1 ()selamlar 3 ayddır buradayım ve yine soruyorum dostlar 1 kg altın aldım 517 den sene sonuna ne kadar olur?
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, her daim yanımda olmanın verdiği mutluluk haricinde site için emeğinle de baç tacısın. Sevgiler saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Kolay gelsin abi bazen bendede oluyor tam mesajı yazıyorum tel birde arayan uzattımı muhanbeti duman çıkıyor valla
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, rahat mı bırakıyorlar. En kritik yerlerde yazmaya çalışıyorum. Bu kadar mı olur Muradım, telefon elimde yazacağım, arayan arayana. Kafamdan duman çıktı.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Olsun abi emekçi çiftçi candır köylü milletin efendisidir :) @hakan7038 abim nerdesin
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()emegi garıban cıftcı verır 3 kurusa satar, market hazırı alır 300 kurusa satar.
@Murat5635 @hakan7038 olduk cıftcı :)))
yukselıscı baayanlar beyler oldu market:)))
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Peki hocam dinlenelim az da :)
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Abi senle ilk konuşmamız aklımda ya. Son nokta. Saygılar :))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolasın hayırlı aksamların olsun @Nur_71
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eyvallah can kardesım saolsın senınde aksamın hayr olsun
Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Usta merhaba akşamın iyi olsun. Hala konuşmalar aklımda. Eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Hayaller gerçek oluyor emeklerinize sağlık ustam Allah razı olsun sevgi ve selamlar @66vip
0BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_ ()Abimmm guzel insan nasilsinnn:)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hafta ıcı tekrar bakalım
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()tamam hocam derseniz olur... bir hafta bekletir mi daha mı uzun hiç değilse günlüğe koyayım @66vip
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sabret bıraz ıstersen,
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()e bunu da etiketleyerek yazmadımki... neyse düşmedi demekki. dedim ki 523 den ilk girdiğimde almıştım satmadım bugün geldi geri pazram tamamlayayım mı? ama yazdığımda baya üzerinden geçti? :) @66vip
0BeğenmedimŞikayet
66vip ():)) evet hayal var, :))
Sibel_2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bu dustu nedır kayey baska mesajın yok bende, etiketleyerek yaz
0BeğenmedimŞikayet
Sibel_2 ()dinlenmek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()vip hocam mesajlarım düşmüyor mu size? yoksa bir saygısızlık mı yaptım
0BeğenmedimŞikayet
66vip ():( arada dınlemek lazım her zaman olmasada:)
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Şimdi mi :(
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()nıyet hayr akıbet hayr guzel yureklı kardesım
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolun cok tesekkur ederım. rqakam vermeyım ama ufak hareketlere takılmadan yola devam
zynpclk078 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Ustam sağolasın eyvallah eline emeğine sağlık
Tam nokta atışı yapmışsın tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hayalıme ortak olsan bu gun bıle almıstın,
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)